Οι εορταστικές ημέρες πλησιάζουν και σίγουρα θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χαρίζοντας στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας, αφήνοντας πίσω για λίγο τις υποχρεώσεις. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο από ένα massage; Εννοείται πως όχι! Το Massage Experience, λοιπόν, αποτελεί ένα καταφύγιο πλήρους ανανέωσης και αναζωογόνησης!

Σε ένα διώροφο κτήριο δημιουργήθηκε πριν 3 χρόνια ένας χώρος που φιλοξενεί υπηρεσίες μάλαξης αλλά και θεραπείες προσώπου και σώματος (spa) και αποτελεί τον απόλυτο προορισμό ευεξίας. Για το Massage Experience η μάλαξη είναι τέχνη. Η τέχνη αυτή εκτελείται από το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό το οποίο απαρτίζουν μια γκάμα από φυσικοθεραπευτές, αισθητικούς, ρεφλεξολόγους, massage therapists, προσφέροντας μία σειρά από επιλογές. Massage θεραπευτικό, αθλητικό, χαλαρωτικό, αρωματοθεραπεία, με πουγκιά, με θερμές ενεργειακές πέτρες, candle massage, είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που μπορείτε να απολαύσετε, με τη χρήση αγνών, φυσικών ελαίων και προϊόντων που συμβάλλουν παράλληλα στην περιποίηση του δέρματός σας. Μπορείτε ακόμη και να γιορτάσετε εκεί τα γενέθλιά σας ή το bachelor σας ή οποιαδήποτε σημαντική για εσάς στιγμή, και να χαλαρώσετε το σώμα και το πνεύμα σας!

Οι τιμές σε όλες τις υπηρεσίες μάλαξης είναι άκρως προσιτές και αν είστε από τους ανθρώπους που η μάλαξη καταλαμβάνει μία θέση στο εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα υπάρχουν ειδικές προσφορές και πακέτα των 10, 20 και 30 συνεδριών με έως και -30% έκπτωση!

Boxaki: Μην ξεχνάτε να μπαίνετε στο site για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσφορές του μήνα και για όποιες επιπρόσθετες πληροφορίες χρειάζεστε.

Πλατεία Δαβάκη 12& Π.Ράλλη (στον 1ο όροφο), Νίκαια. Τ: 210 4964953, Email: info@massageexperience.gr , FB: Massage Experience Instagram: massage_experience_