Η αγαπημένη μας απόλαυση όταν κατεβαίνουμε βόλτα στο Πασαλιμάνι να χαζέψουμε τα κότερα, να αναπολήσουμε παιδικές αναμνήσεις, να κάνουμε περατζάδα τέλος πάντων, είναι ένα παγωτάκι στο χέρι.

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μία μπάλα Εκμέκ Κανταΐφι με μαστίχα Χίου ή σε κάτι πιο ιδιαίτερο που συνάδει με την εποχή παγωτό με γεύση Μελομακάρονο;

Αυτά και πολλά ακόμα θα τα βρείτε σε μια αυθεντική Gelateria στο Πασαλιμάνι, το Casa del Gelato.

Για να σας δώσουμε μία ιδέα για το τί εννοούμε, Αυθεντικό Χειροποίητο Ιταλικό Παγωτό καθημερινής παραγωγής από φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και αγνά υλικά σας περιμένει για να το γευτείτε.

Κατά την επίσκεψη σας μη παραλείψετε να δοκιμάσετε τις φρεσκοψημένες βάφλες και κρέπες που ετοιμάζονται τη στιγμή της παραγγελίας σας και μπορείτε να τις απολαύσετε με το δικό σας αγαπημένο συνδυασμό παίρνοντας τα στο χέρι ή πακέτο για το σπίτι.

Αυτό όμως πού πραγματικά θα λατρέψετε είναι το Pistacchio Puro, πρόκειται για μία πάστα φιστικιού με περιεκτικότητα 99,8% από ψημένα και αλατισμένα φιστίκια Αιγίνης.

Το Casa del Gelato έχει αναμφισβήτητα το καλύτερο gelato της πόλης και σας το διαβεβαιώνουμε, μια δοκιμή θα σας επιβεβαιώσει όλα όσα διαβάσετε, χωρίς υπερβολές!

Ακτή Μουτσόπουλου 9A, Πασαλιμάνι, Πειραιάς. Τ: 2104138595 FB: Casa del gelato Instagram: Casa del gelato, Tripadvisor: Casa del Gelato