Ποιος μπορεί να αντισταθεί στην πρόκληση μιας ζουμερής και έξοχα ψημένης μπριζόλας; Ποιος δεν επιθυμεί να δοκιμάζει ποιοτικά κρέατα με πρωτότυπους τρόπους μαγειρέματος και ψησίματος, που θα τον ταξιδέψουν γευστικά; Αν η απόλαυση του καλού κρέατος είναι για εσάς ιεροτελεστία, τότε πρέπει να επισκεφθείτε το απόλυτο Steak House του Κερατσινίου και στέκι των απανταχού καλοφαγάδων που ακούει στο όνομα «The BBQ low&slow».

Το όνομά του μαγαζιού δεν είναι τυχαίο, αφού το «χαμηλά» (low) αφορά στην θερμοκρασία που πρέπει να διατηρείται πολύ χαμηλή και το «αργά» (slow) που αναφέρεται στις ώρες – διάρκεια που χρειάζεται να ψηθεί το κάθε φαγητό. Εδώ το κρέας έχει αναχθεί σε
επιστήμη…Τι εννοώ; Στο «The BBQ low&slow» καπνίζουν τα κρέατά τους με ένα ειδικό καπνιστήρι που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για το εστιατόριο και χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη το ξύλο. Συνδυάζουν τεχνικές, γεύσεις, χρώματα κι αρώματα και προσφέρουν ένα αποτέλεσμα που θα ταξιδέψει τον ουρανίσκο σας, από την Κρήτη ως τον Αμερικάνικο Νότο.

Η σύγχρονη τεχνολογία και η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την εμπειρία και το μεράκι είναι
οδηγοί για να δημιουργήσουν ένα κατάλογο που θα πείσει και τον πιο απαιτητικό. Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν στον ουρανίσκο μας και τα συστήνουμε, το Black Weed-O με μπιφτέκι black angus, μανιτάρια, λάδι κάνναβης, cheddar, η χοιρινή σπαλομπριζόλα, τεραστίων διαστάσεων πραγματικά, που συνοδεύεται από σάλτσα μανιταριού, λάδι μαύρης τρούφας και από ορεκτικά οπωσδήποτε να δοκιμάσετε, το χωριάτικο λουκάνικο με γέμιση φέτας, ντομάτας και πιπεριάς. Το τελευταίο πιάτο μάλιστα έχει κερδίσει και Χρυσό Βραβείο!

Αχιλλέως 7-9, Αμφιάλη, Κερατσίνι, Τ: 210 4005898, F/B: The BBQ, Instagram: thebbqlowandslow