Ψητά, αχνιστά ή τηγανισμένα, τα θαλασσινά είναι σίγουρα η γεύση-σήμα κατατεθέν της Ελλάδας, για ξένους και ειδικά για τους ντόπιους. Χειμώνα καλοκαίρι, αποτελούν σταθερή επιλογή γαστρονομικής απόλαυσης με άρωμα θάλασσας. Από εκλεκτά θαλασσινά και μαλάκια όπως χταπόδι, καλαμάρι και γαρίδες, μέχρι τα καλύτερα φρέσκα μικρά και μεγάλα ψάρια, το Ψαροκόκκαλο της Άννας είναι το κατάλληλο μέρος για υπέροχα θαλασσινά αλλά και καλό ψάρι στην πόλη φέτος τις γιορτές!

Η συνταγή είναι απλή και έχει ως εξής: Οργανώστε συγγενείς και φίλους και ετοιμαστείτε να κάνετε κράτηση στο καλύτερο τραπέζι. Πιστοί στη φιλοσοφία τους, εκεί στο Ψαροκόκκαλο, η Άννα και η παρέα της (η κόρη της, Σύλια, ο σύζυγος, Φανούρης και όλοι όσοι βοηθούν) κρατάνε ψηλά τον πήχη. Πρωταγωνιστής είναι πάντα το φρέσκο ψάρι και οι πρώτες ύλες άριστης ποιότητας, Ελλήνων παραγωγών που συμβάλλουν στο αποτέλεσμα.

Δοκιμάστε οπωσδήποτε μαστιχωτό χταπόδι σχάρας, μακαρονάδα με κοκκινιστή πεσκανδρίτσα, μυδοπίλαφο, γιουβέτσι με το μελάνι της σουπιάς και καβούρι παϊδάκι και θα καταλάβετε γιατί το Ψαροκόκκαλο της Άννας θεωρείται ο “ναός” του ψαριού στον Πειραιά. Οι προσιτές τιμές, η εντυπωσιακή εμφάνιση των πιάτων, ο συνδυασμός των γεύσεων και η ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα συνοψίζουν τους λόγους για τους οποίους το Ψαροκόκκαλο της Άννας είναι το στέκι των καλοφαγάδων!

Βίκτωρος Ουγκώ 10 & Τσακάλωφ, Αμφιάλη, Κερατσίνι
Τ:210-4323010 & 6981-885411, F/B: Ψαροκοκκαλο της Αννας Ψαροταβερνα