H αιώνια ρομαντική αγάπη βρήκε στέγη σε ένα υπέροχο πετρόκτιστο κτίριο του 1897 κοντά στη θάλασσα. Το Shakespeare in Love άνοιξε τον περασμένο Μάρτιο και έχει ήδη εδραιωθεί ως ο πρώτος και μοναδικός έρωτας, στην καρδιά των Πειραιωτών κι όχι μόνο… Μπορεί να φταίνε τα φρέσκα λουλούδια που το στολίζουν απ’ άκρη σ’ άκρη, οι στίχοι από σαιξπηρικά σονέτα που προβάλλονται στους τοίχους ή απλά το όνομα-σαφής αναφορά σε μια από τις πιο ρομαντικές ταινίες που γυρίστηκαν ποτέ.

Το κλίμα των Χριστουγέννων έχει κατακλύσει το SIL και την ομάδα του, με τη διακόσμηση να μαρτυρά ξεκάθαρα την ρομαντική-εορταστική διάθεση. Μας περιμένει σε ένα μοναδικής αισθητικής περιβάλλον για καφέ, χυμούς και brunch, ενώ το μεσημέρι η μικρή κάρτα του αναδεικνύει ελληνικές συνταγές μέσα από τη δημιουργική ματιά του chef Χρήστου Παπαγεωργίου. Επειδή οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από αυτό το έργο τέχνης, διαρκώς εξελίσσονται και δημιουργούν, σας ετοιμάζουν γευστικά εορταστικά μενού, για να γιορτάσετε το Ρεβεγιόν όπως του αξίζει. Δε στέκονται όμως μόνο στο φαγητό καθώς η εντυπωσιακή cocktail list, η οποία θα συνοδεύει τις γεύσεις που θα χαϊδεύουν και θα ταξιδεύουν τον ουρανίσκο σας, περιμένει καρτερικά, να τη δοκιμάσετε… Σημειώστε πως τα ευρηματικά και γευστικότατα cocktail που θα διαλέξετε, είναι όλα αυστηρώς επιμελημένα από τον μάστερ του είδους, Παντελή Μινέτου.

Όχι, όχι μη βιάζεστε να κάνετε κράτηση. Έχουν σκεφτεί κι άλλα… Το καλύτερο τους είναι πως την εορταστική περίοδο έχουν φροντιστεί και οργανώσει ξέφρενα party, με χορό, γεύσεις και την καλύτερη παρέα! Φροντίστε να κάνετε εγκαίρως την κράτησή σας για να μη βρεθείτε εκτός. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το μενού, μπορείτε να καλέσετε στο 2104131999!

Αγίου Σπυρίδωνος 3, Πειραιάς. T: 2104131999 Mob: 6981211611 FB: S.i.L Shakespeare in Love Instagram: S.i.L_Shakespeare_in_Love

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα –Πέμπτη 9:00-1:00

Παρασκευή 9:00-2:00

Σάββατο 10:00-3:00