Οι γιορτές πλησιάζουν και εμείς επιτρέπεται να κάνουμε όλες αυτές τις γευστικές αμαρτίες που μας απαγορεύει το γυμναστήριο, όλες τις υπόλοιπες μέρες του έτους. Γιατί τα Χριστούγεννα… όλα επιτρέπονται!

Στο Chef in Love το γνωρίζουν καλά αυτό και φροντίζουν να μας βάζουν σε «πειρασμούς» με κλασσικές γεύσεις πίτσας ή και πιο ιδιαίτερες που μόνο εκεί θα δοκιμάσεις. Τα τελευταία 12 χρόνια, έχουν επενδύσει στο κεφάλαιο pizza και πραγματικά οι άνθρωποι κάνουν θαύματα.

Να δοκιμάσετε οπωσδήποτε Pizza Philadelphia, pizza πικάντικη με αλλαντικά, αλλά και pizza με άγρια μανιτάρια, τρούφα και παρμεζάνα. Βέβαια και στις μακαρονάδες οι άνθρωποι το έχουν πάει σε άλλο level… Μακαρονάδα με κοτόπουλο, μπρόκολο, κρέμα γάλακτος και σως μουστάρδας.Να μην ξέρεις τι να πρωτοδοκιμάσεις.

Το μυστικό τους ξέρεις ποιο είναι; Ο φούρνος με ξύλα. Η μοναδική pizzeria στην πόλη που έχει ξυλόφουρνο, ο οποίος ευθύνεται για αυτά τα ζουμερά και νόστιμα αποτελέσματα. Όλα όσα θα δοκιμάσετε στο Chef in Love ψήνονται σε αυτόν το φούρνο και πραγματικά είναι κόλαση!

Υ.Γ. Εννοείται πως όλες τις pizzas και μακαρονάδες μπορείτε να τις απολαύσετε στο χώρο σας με ένα μόνο τηλεφώνημα!

Πραξιτέλους 113, Πειραιάς, Τ: 2104222520 – 521, F/B: Chef in love “pizza delivery”, Instagram: Chef in Love, www.chefinlovepizza.gr