Γίνονται γιορτές χωρίς μελομακάρονα, κουραμπιέδες και χίλια δυο άλλα λαχταριστά γλυκά; Φυσικά και όχι! Έχουμε ήδη προμηθευτεί τις χριστουγεννιάτικες πιατέλες που θα βάλουμε όλα τα εορταστικά γλυκίσματα που θα τσιμπάμε κάθε τόσο. Τώρα που κρυώνει ο καιρός και το εορταστικό κλίμα κάνει την εμφάνισή του για τα καλά, πάντα υπάρχει αφορμή να φάμε ένα κομμάτι φρέσκου γαλακτομπούρεκου.

Επειδή λοιπόν είμαστε γλυκατζήδες και δεν μπορούμε να το κρύψουμε, βρήκαμε ίσως το καλύτερο ζαχαροπλαστείο της πόλης με τα πιο φρέσκα χειροποίητα γλυκά. Αν πάτε μία φορά στο Μελιστάλακτο, δε θα το αλλάξετε με τίποτα, ακόμη κι αν κάνετε δίαιτα μην ανησυχείτε…Θα βρείτε νόστιμα, φρέσκα και φυσικά ακαταμάχητα γλυκά με stevia. Επειδή προφανώς τα έχουμε δοκιμάσει όλα, προτείνουμε με το χέρι στην καρδιά το mille-feuille. Tο παρασκευάζουν εκείνη την ώρα που θα το ζητήσετε στην κλασσική εκδοχή του, στην γαλλική δηλαδή, με γέμιση φράουλα-σοκολάτα αλλά και ως παγωτό.

Το υπέροχο γαλακτομπούρεκο από χειροποίητο φύλλο και βούτηρο γάλακτος, πραγματικά λιώνει στο στόμα κι είναι μία από τις υπογραφές του “Μελιστάλακτον”. Υπέροχα προφιτερόλ, απολαυστικές τούρτες σε 3D με ζαχαρόπαστα, με όποιο σχέδιο ζητήσετε για να κάνετε κάθε περίσταση μοναδική, ολόφρεσκες πάστες, μελομακάρονα με φρέσκο χυμό
από πορτοκάλι, καρύδι και μέλι και φυσικά κουραμπιέδες με φρέσκο βούτηρο και γάλα σε εορταστικές συσκευασίες που θα σας ξετρελάνουν, είναι μερικά από τα γλυκίσματα που μπορείτε να βρείτε. 

Τι κάνει το Μελιστάλακτο να ξεχωρίζει; Αν δεν ήταν αρκετά αυτά που περιγράψαμε, τότε κρατήστε πως όλα τα υλικά είναι αγνά, πρώτης ποιότητας και φρέσκα. Η αγάπη και το μεράκι πρωταγωνιστούν στην παρασκευή των γλυκών που πλέον έχουν καθιερωθεί ως τα καλύτερα!

Λεωφόρος Πειραιώς-Αθηνών 67,
Καμίνια, Πειραιάς. Τ: 2104810091
F/B: Μελιστάλακτο Ζαχαροπλαστεία, Instagram: zaxaroplasteiamelistalakto
www.melistalakto.gr