Η πανέμορφη κόρη της Εβελίνας Παπούλια έχει ξεσηκώσει το διαδίκτυο με το ταλέντο της!

Το όνομα αυτής, Αφροδίτη Λιάντου ή όπως ήδη την αποκαλούν στο διαδίκτυο η ελληνίδα “Lana del Ray”. Είναι νέα -μόλις 19 ετών-, όμορφη, δημιουργική και κυρίως ταλαντούχα όπως μαρτυράει και το πρώτο single “Why” με το ακόμα πιο εντυπωσιακό video clip που μας έχει κάνει να πατάμε το replay συνέχεια… Αν και μικρή σε ηλικία, η Αφροδίτη έχει καταφέρει να συγκεντρώσει χιλιάδες views στο Youtube και όπως μας εξομολογείται…έπεται και συνέχεια!

Συνέντευξη στην Αγγελική Μπαλτσιώτη

1. Βρίσκεσαι στην Αγγλία για να κυνηγήσεις το όνειρό σου, το οποίο πήρε σάρκα και οστά με το single που μόλις κυκλοφόρησες «Why». Μίλησέ μας για αυτό, πως προέκυψε; Θεώρησα ότι ήταν η σωστή στιγμή να δείξω ένα δείγμα δουλειάς μου. Ήταν ένα κομμάτι που σήμαινε πολλά για εμένα κ ήθελα να το μοιραστώ.

2. Γιατί στην Αγγλία και όχι στην Ελλάδα; Επέλεξα να σπουδάσω μουσική στην Αγγλία γιατί θεώρησα πως θα μου δοθούν περισσότερα εφόδια και πως θα καταφέρω να έχω πιο ολοκληρωμένες σπουδές. Επίσης ήταν μια καλή ευκαιρία να αλλάξω παραστάσεις και να αποκτήσω καινουργιες εμπειρίες.

3. Γιατί επέλεξες το τραγούδι και όχι την υποκριτική, δεδομένου ότι στην οικογένειά σου υπάρχει έντονο αυτό το καλλιτεχνικό γονίδιο; Αρχικά ήθελα να ασχοληθώ με musical theater! Παρόλα αυτά όταν άρχισα να γράφω δικά μου κομμάτια με κέρδισε περισσότερο το τραγούδι κ η σύνθεση. Έτσι αποφάσισα να επικεντρωθώ σε αυτό και να κάνω αργότερα κάποια σεμινάρια υποκριτικής.

4. Από τα 18 σου, ζεις μόνιμα στο Λονδίνο και μάλιστα μόνη σουλ. Ήταν δύσκολο να προσαρμοστείς; Δε μου πήρε πολύ καιρό να προσαρμοστώ! Ένα μήνα μετά είχα μπει στους ρυθμούς του Λονδίνου και άρχισε να μου αρέσει πολύ!

5. Αν δεν είχες ασχοληθεί με το τραγούδι, τι άλλο θα ήθελες να κάνεις; Σίγουρα θα ήταν κάτι πάνω στον καλλιτεχνικό τομέα. Ίσως να είχα ασχοληθεί με την υποκριτική.

6. Έχουμε δει τόσο στα προσωπικά σου social media όσο και στης μητέρας σου, πως ανεβάζετε συχνά φωτογραφίες μαζί. Είναι η σχέση σας, η κλασσική συμβατική σχέση μητέρας-κόρης; Έχουμε χτίσει μια πολύ ωραία σχέση μεταξύ μας. Θα μπορούσα να πω πως δεν έχουμε μια κλασική σχέση μητέρας- κόρης. Υπάρχουν στιγμές που οι ρόλοι αντιστρέφονται κ άλλες στιγμές που η μητέρα μου παίρνει το ρόλο της φίλης.

7. Πως αντέδρασαν οι γονείς σου όταν αποφάσισες πως θα μετακόμιζες μόνιμα στο Ην. Βασίλειο; Στενοχωρήθηκαν όπως κι εγώ, αλλά γνώριζαν πως ήταν για το καλό μου κ το αντιμετώπισαν με μεγάλη ψυχραιμία.

8. Μετά τις σπουδές σου, πως σκέφτεσαι να προχωρήσεις; Υπάρχει στο μυαλό σου η επιλογή να επιστρέψεις; Το αρχικό μου πλάνο ήταν να μείνω εκεί. Παρόλα αυτά δε γνωρίζω πλέον τι θα κάνω. Είναι πολύ νωρίς για να πάρω μια απόφαση γιατί η ζωή αλλάζει συνεχώς και δεν μπορώ να προβλέψω τίποτα από τώρα.

9. Το Why είναι η αρχή. Τι ακολουθεί μετά; Σύντομα λογικά θα ακολουθήσει ένα καινούργιο single!