Οι ημέρες των εορτών αποτελούν μία ευκαιρία να περάσουμε περισσότερο χρόνο με τους δικούς μας ανθρώπους και τις οικογένειες μας, κάνοντας όλα αυτά που δεν προλαβαίνουμε τον υπόλοιπο χρόνο. Ο Δήμος Πειραιά για ακόμη μία χρονιά διοργανώνει τα πιο γλυκά Χριστούγεννα και μας καλεί να δούμε την πόλη μας, με μία διαφορετική ματιά, πιο όμορφη, πιο γιορτινή.

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 19:00, ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Πειραιά, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά, το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, η χορωδία Libro Coro και η Σχολή Χορού «Α. Χατζιάρας». Mετά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, θα ακολουθήσει συναυλία στη συμβολή του πεζόδρομου της Σωτήρος Διός με την Ηρώων Πολυτεχνείου, από το δημοφιλές συγκρότημα Kings, στις 20:00.

Έχει φροντίσει να ετοιμάσει ένα εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων το οποίο θα διαρκέσει 1 μήνα και θα μοιράσει απλόχερα στιγμές διασκέδασης και χριστουγεννιάτικης χρυσόσκονης! 30 ολόκληρες ημέρες σε κάθε γωνιά της πόλης μας θα υπάρχουν εκδηλώσεις για να νιώσουμε στο έπακρον τη μαγεία των Χριστουγέννων.