Ένα ξεχωριστό Bazzar με χριστουγεννιάτικα  και άλλα εορταστικά δωράκια διοργανώνει φέτος για τα παιδιά με καρκίνο, ο  “Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, ΦΛΟΓΑ”. Και είναι διαφορετικό διότι τα όμορφα δωράκια και άλλα μικρά αντικείμενα που προσφέρονται, έχουν φτιαχτεί με όρεξη και ενθουσιασμό από όλους τους εκατοντάδες εθελοντές της “ΦΛΟΓΑΣ”! 

“Κάθε κόμπος και μια ευχή, κάθε βελονιά και μια ελπίδα, κάθε χέρι εθελοντή που δούλεψε και μια πόρτα στο φως”, λένε στο μήνυμά τους, που η αγορά τους και η προσφορά τους ειναι μια μικρή δόση αγάπης και χαράς αλλά και το μέσον για να στηριχθεί το πολύπτυχο έργο που επί τρεις και πλέον δεκαετίες προσφέρει η ΦΛΟΓΑ στα παιδιά με καρκίνο: Μέσα από τους ξενώνες της, από την κατ οίκον νοσηλεία, από την ενίσχυση των Ογκολογικών Κλινικών στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία και μέσα από δεκάδες άλλες δράσεις!

“Αυτή η χρονιά να φέρει καλή υγεία σε όλο τον κόσμο και σε μας. Σας περιμένουνε όλους!”, εύχονται οι άνθρωποι της Φλόγας και μας καλούν να επισκεφθούμε το “παζάρι” τους.

Το πρωτότυπο αυτο Bazaar  θα γίνει από 7- 10 Δεκεμβρίου, (από 11.00 έως 17.00), στην έδρα της “Φλόγας”

Αιγίου 9, Γουδή