Τα Χριστούγεννα είναι χαρά…Και ποιος δεν το έχει σιγοτραγουδήσει, μικρός ή μεγάλος. Δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος πάνω σε αυτόν τον πλανήτη που να μην χαίρεται με τον ερχομό της ωραιότερης εορτής του χρόνου. Τα Χριστούγεννα, σημαίνουν χαρά, κέφι, γλυκά, στολίδια, εκδηλώσεις και το κυριότερο; Όχι σχολείο, όχι δουλειά. Τα μικρά παιδιά χαίρονται ακόμα περισσότερο με αυτή την εποχή και προς τιμήν τους, γίνονται κάθε χρόνο διαφορετικές εκδηλώσεις για να μπορούν να δουν τον Αη Βασίλη σε πολλές εκδοχές. Εμείς συγκεντρώσαμε σε έναν οδηγό, όλα όσα μπορείτε να κάνετε αυτό το Δεκέμβριο με τα παιδιά σας.

  1. Ονειροχώρα του Πειραιά: 19 Δεκεμβρίου 18:30-20:30 δίνουμε ραντεβού Ήβης 14, στον Πειραιά για το πιο fun χριστουγεννιάτικο party για μικρούς και μεγάλους. Στο διώροφο παιδότοπο, τα παιδιά σας θα παίξουν μέχρι τελικής πτώσης κι εσείς θα απολαύσετε ζεστό καφεδάκι και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα. (Τ: 2111113289, F: Ονειροχώρα του Πειραιά)
  2. Η Επέλαση των Ξωτικών στην Τεχνόπολη. Από τις 30 Νοεμβρίου 2018 έως 6 Ιανουαρίου 2019 μικροί και μεγάλοι ζουν τη μαγεία των Χριστουγέννων! Τα Ξωτικά του Άγιου Βασίλη δεν κάθονται ποτέ ήσυχα… Δουλεύουν ασταμάτητα έναν ολόκληρο χρόνο, φτιάχνοντας παιχνίδια και καταστρώνοντας εκπλήξεις, ώστε φέτος τα Χριστούγεννα να μοιράσουν αγάπη και χαρά σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους! Συνεχίζοντας ακάθεκτα, τα Ξωτικά βάζουν τα καλά τους και προσκαλούν λαμπερούς καλεσμένους για τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων, σε παραπάνω από 200 εκδηλώσεις!
  3. Το Πάρκο του ‘Αη Βασίλη.  Το Πάρκο Φλοίσβος φιλοξενεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Άη Βασίλη και τους βοηθούς του, τα Ξωτικά, μετατρέποντάς το σε ένα ονειρικό, παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο τοπίο. Από τις 2 Δεκεμβρίου 2018 ως τις 7 Ιανουαρίου 2019.
  4. Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει. Και αυτά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μεταμορφώνεται σε έναν τόπο γιορτής. Τα γιορτινά φώτα ανάβουν, οι φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ενεργοποιούνται, τα τρία εντυπωσιακά έλατα στολίζονται και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια γεμίζουν την Αγορά. Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων θα βρείτε: http://www.snfcc.org
  5. Christmas Fantasy Fun Park and Theater. Το Christmas Fantasy Fun Park and Theater ανοίγει τις πόρτες του και μας περιμένει να γιορτάσουμε φέτος τα πιο μαγικά Χριστούγεννα! Από τις 7 Δεκεμβρίου 2018 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο) μεταμορφώνεται σε έναν παραμυθένιο χώρο για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους που θα απολαύσουν παιχνίδια και θεάματα απ’ όλον τον κόσμο.
  6. Santa Claus Kingdom “Το Παγωμένο Βασίλειο” στο εκθεσιακό κέντρο Μ.E.C. Παιανίας. Santa Claus Kingdom, το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, συνδιάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με αμέτρητα παιχνίδια, δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, Μάγους με απίθανα κόλπα, face painting, αλλά και Χριστουγεννιάτικη Αγορά. Ένας κόσμος παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας θα σκορπίσει σε όλους μας, για έβδομη χρονιά, τη μαγεία των Χριστουγέννων. Φέτος, ο Αϊ – Βασίλης θα περιμένει, από 1 έως και 9 Δεκεμβρίου, τους μικρούς τους φίλους στο σπίτι του.