Μία ημέρα πριν το τέλος της εβδομάδας και ήδη σκεφτόμαστε πως θα αξιοποιήσουμε το Σαββατοκύριακο ώστε να περάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Επειδή όμως η Πέμπτη έχει πάνω της όλες τις υποχρεώσεις μία συνηθισμένης ημέρας, έχουμε ανάγκη από ένα χαλαρό απόγευμα ξεχνώντας για λίγο το άγχος του γραφείου.

Το Shakespeare in Love έχει τη λύση και εγγυόμαστε πως θα περάσετε τέλεια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρεθείτε με καλούς φίλους, να φορέσετε την πιο θετική σας διάθεση και να δώσετε ραντεβού στην Αγ. Σπυρίδωνος 3. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στην ομάδα του S.I.L που διαρκώς βρίσκει κάτι καινούργιο για να μας κρατάει σε εγρήγορση.

Σήμερα Πέμπτη λοιπόν θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την μοναδική Wine & Food tasting experience του SIL σε συνεργασία με τα Papagiannakos Wines. Τις επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που θα δοκιμάσετε θα τις συνοδεύσει ένα μενού με πιάτα που ταιριάζουν στο ανάλογο κρασί. Δηλαδή θα υπάρχει καλαμάρι σχάρας μαριναρισμένο σε τσέρμουλα και λεμονάτο χούμους, σαλάτα με baby σπανάκι, κοτόπουλο ψητό και φρέσκο ανανά με τσίλι, μοσχαράκι μπρεζέ με σάλτσα δαμάσκηνο, βανίλια και πουρέ λαχανικών και ως επιδόρμιο νοστιμότατη Cream brûlée πορτοκαλιού με παγωτό βανίλια.

Σπεύσατε να κάνετε την κράτησή σας για ένα βράδυ όλο γεύσεις και αρώματα!

Αγίου Σπυρίδωνος 3, Πειραιάς. T: 2104131999 Mob: 6981211611 FB: S.i.L Shakespeare in Love Instagram: S.i.L_Shakespeare_in_Love