Ένας χρόνος λειτουργίας συμπληρώθηκε για το αγαπημένο μας μεζεδοπωλείο “Κρασοκατάσταση” και το γιόρτασαν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν…τραγούδι, μεζεδάκια και κρασάκι ήταν όσα χρειάστηκαν για να απογειωθεί το κέφι. Μέσα σε μόλις 12 μήνες κατάφερε να γίνει talk of the town, να αποκτήσει το δικό του πιστό κοινό και φυσικά να κερδίζει συνεχώς φανατικούς θαυμαστές. Μέσα σε αυτούς τους μήνες, η πόσοτητα, η ποιότητα και η αυθεντικότητα όσων σερβίρουν παραμένουν σταθερές!

Ο Θεοδόσης έχει βάλει όλο το μεράκι, την αγάπη και φυσικά την παράδοση από τον τόπο του  για να δημιουργήσει αυτό το άπαιχτο αποτέλεσμα. Η Σύρος, ένας τόπος μαγεμένος και γευστικά παραδεισένιος, έχει μπει στην Κρασοκατάσταση και έχει κάνει πανικό. 

Ένα χρόνο συνεχόμενα, στην Κρασοκατάσταση όποιος πάει…δεν ξαναφεύγει. Θες οι τίμιες τιμές του; Θες οι χορταστικοί και νόστιμοι μεζέδες του; Ή μήπως το κρασάκι από Έλληνες παραγωγούς και την ηρακλειώτικη ρακί η οποία πραγματικά μας κάνει να παραμιλάμε.

Χθες, στη γιορτή τους βρέθηκαν φίλοι καλοί κι αγαπημένοι, οι οποίοι διασκέδασαν με την ψυχή τους. 12 μήνες επιτυχημένης πορείας στο γαστριμαργικό χάρτη της πόλης, έδωσαν τη σκυτάλη για την έναρξη ενός χειμώνα γεμάτο τραγούδι, κέφι και ελληνικών γεύσεων. Ίσως η Κρασοκατάσταση είναι από τα λίγα αυθεντικά μεζεδοπωλεία που έχετε επισκεφθεί ως τώρα, χωρίς υπερβολή!

Ακληπιού 43, Αγία Σοφία, Πειραιάς. Τ: 2104206202 FB: Μεζεδοπωλειο ΚΡΑΣΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Instagram: krasokatastasi