Το Streetdance Φεστιβάλ Battle Of The Best Thessaloniki 2018 συνεχίζει ακάθεκτο για 14η συνεχόμενη χρονιά!

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Τελετών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης χωρητικότητας 1200 θέσεων με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στον τομέα των breakdance battles θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός για την ανάδειξη του καλύτερου σόλο χορευτή με συμμέτοχες από όλες τις χώρες της Ευρώπης. Για τους μικρούς μας φίλους θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός breakdance 2 εναντίον 2 για ηλικίες 7 έως 12 και 13 έως 17.

Θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 500 χορευτές από Ελλάδα και Ευρώπη και θα επισκεφθούν για πρώτη φορά την Ελλάδα οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Hong 10 από Κορέα, Nao από Ιαπωνία και Zacc Milne από Ιρλανδία.

Στους ατσάλινους τροχούς του φεστιβάλ θα βρίσκονται 3 από τους top battles dj’s από Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα Dj AmazemeDj TsiliSmile & Dj Rawkuts.

Παρουσιαστές τις βραδιάς θα είναι ο εκρηκτικός o George Perin από τους Nasa Funk, bboy Saspens από τα All Styles Battle και η Jo από το Bounce / HHI. Εκτός από το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν parties και σεμινάρια χορού.

Facebook Event:

https://www.facebook.com/events/2189432487937309/?active_tab=discussion

Facebook Page:

https://www.facebook.com/battleofthebest/?eid=ARDVYojNFqwf0NlF9E0MdBqwUkGZpjlr-KbHRufkOwXq45ceIpgbLS7Nw2v1hbZXXsW9zhFlk0jMZuCJ

Instagram page:

https://www.instagram.com/battleofthebestgr/