Οι άκρως ρομαντικοί και ευαίσθητοι παρακαλείσθε να συνεχίσετε την ανάγνωση με δική σας ευθύνη!

Στη μακρινή Ιαπωνία λοιπόν, ένας κήπος με χιλιάδες λουλούδια έχει γίνει πόλος έλξης πολλών τουριστών, όχι μόνο για την ομορφιά και την ευωδία των λουλουδιών, αλλά κυρίως για την ιστορία που κρύβει, την οποία ζηλέψαμε αρκετά!

Το ζεύγος Kuroki ζει και δουλεύει μαζί τα τελευταία 30 χρόνια σε ένα γαλακτοκομείο που διαθέτουν. Αποφασίζουν λοιπόν πως τη συνταξιοδότησή τους θα τη γιορτάσουν όπως της αξίζει. Επέλεξαν λοιπόν να κάνουν στον εαυτό τους δώρο ένα ταξίδι, το γύρο της Ιαπωνίας, κάποια προβλήματα υγείας όμως τους ανάγκασαν να ακυρώσουν το ταξίδι τους.

Η κυρία Kuroki στα 52 της χρόνια έχασε την όρασή της εξαιτίας κάποιων επιπλοκών που της προκάλεσε ο διαβήτης από τον οποίο και πάσχει. Η αιφνίδια τύφλωση της ευθύνεται για την κατάθλιψη που ακολούθησε, αφού τα όνειρα της γκρεμίζονταν το ένα μετά το άλλο.

Θέλοντας λοιπόν να βοηθήσει τη γυναίκα του, να χαμογελάσει, αποφάσισε να φυτέψει χιλιάδες ροζ λουλούδια Shibazakura στον κήπο τους. Δύο χρόνια σκληρής δουλειάς είχαν σαν αποτέλεσμα να φυτέψει χιλιάδες λουλούδια και να δημιουργήσει ένα μοναδικό σκηνικό, όχι μόνο οπτικό αλλά και στην μυρωδιά. Η φάρμα του έχει αρχίσει τώρα να γίνεται γνωστή στην Ιαπωνία αλλά και σε άλλες χώρες, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να γνωρίσουν αυτή την πραγματική ιστορία αγάπης της ζωής τους.

Ναι ακούγεται σαν παραμύθι, πάντως ανταποκρίνεται 100% στην πραγματικότητα και σίγουρα θα εμπνεύσει πολλά παραμύθια!