Στο Vip Art, λοιπόν έχουν πάθος για τη φωτογραφία και βρίσκουν διαρκώς τρόπους να επεκτείνουν τη δημιουργικότητά τους και να μας χαρίσουν το απόλυτο αποτέλεσμα!

Για να σας δώσουμε ένα δείγμα λοιπόν, μπορούν να σας φτιάξουν συνθέσεις σε καμβάδες με φωτογραφίες της επιλογής σας, που θα κοσμούν το σπίτι σας. Μπορούν επίσης να φτιάξουν ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας με το σχέδιο που εσείς θα διαλέξετε να βρίσκεται στον τοίχο σας.

Το καλύτερο είναι πως δε χρειάζεται να πληρώσετε μία περιουσία για να αποκτήσετε την ταπετσαρία, ή τη σύνθεση που θέλετε. Οι φωτογραφίες που επιλέγετε μπορούν επίσης να τυπωθούν σε μπλούζες, κούμπες ή mouse pad και μπορούν φυσικά να προσαρμοστούν ανάλογα την περίσταση. Γενέθλια, bachelor, επέτειο για να μείνουν οι φωτογραφίες της αγαπημένης σας στιγμής πάντα κοντά σας.

Highlight είναι το e-shop μέσω του οποίου μπορείτε να παραγγείλετε αυτό που σας άρεσε. Εμείς πραγματικά έχουμε ξετρελαθεί με τη δουλειά τους και προτείνουμε να ρίξετε μία ματιά στο site τους, να μας επιβεβαιώσετε!

Ζήνωνος 49, Περιστέρι, Τ: 2105716509 – 2105763390 , Email: info@vipart.gr, https://vipart.gr/