Είναι αυτά τα απογεύματα που η φωνή της συνείδησής σου, φωνάζει και λέει να ξεκινήσεις αμέσως γυμναστική. Εσύ όμως βαριέσαι φρικτά, αφού δεν μπορείς την παραδοσιακή μορφή του γυμναστηρίου, των οργάνων και της “καταπίεσης” της δίαιτας.

Το Σώμα και Φως έρχεται να δώσει μία διαφορετική εκδοχή της γυμναστικής, που θα κάνει ακόμα και τον πιο τεμπέλη να σηκωθεί από τον καναπέ του. Πρώτα απ’όλα μας παρακινεί να αντιμετωπίσουμε το σώμα μας ως σύμμαχο που οφείλουμε να τον προστατεύουμε και όχι να τον πολεμάμε. Επιδιώκει την εσωτερική ομορφιά του καθενός, αντιμετωπίζοντας τη γυμναστική ως μέσο για να γίνουμε καλύτεροι.

Στον πολυχώρο «Σώμα και Φως», που ιδρύθηκε το 2007 από την Μαριάννα Παπαδοπούλου και βρίσκεται στην καρδιά του Πειραιά, διδάσκονται μαθήματα χορού, μπαλέτο, σύγχρονο, pilates, oriental, latin, bodyART, TRX . Στις μεθόδους του γυμναστηρίου έχουν ενταχθεί και οι εναλλακτικοί τρόποι έκφρασης όπως είναι το θέατρο, ο αυτοσχεδιασμός και η υποκριτική.

Το βασικότερο είναι πως διατίθενται προγράμματα για όλες τις ηλικιακές ομάδες, και το ωράριο λειτουργίας του πολυχώρου είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να εξυπηρετεί την προσέλευση των ενδιαφερομένων αφού λειτουργεί καθημερινά 8:30-21:30.

Ακτή Μουτσοπούλου 37, Πειραιάς, Τ:2104297888, FB: Σώμα & Φως

www.phws.eu