Το όνομά του ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτό που προσφέρει. Ναι, το «Καπηλειό» είναι μία παραδοσιακότατη, κρητική ταβέρνα στην οποία κυριαρχεί το καλό φαγητό, οι μουσικές και οι μνήμες. Μία οικογενειακή επιχείρηση, στον Πειραιά, που μέσα στα χρόνια έχει φροντίσει να μας θυμίζει τις ρίζες και την καταγωγή μας, σε ένα χώρο διαμορφωμένο με αντικείμενα αντίκες που το καθένα, έχει τη δική του ιστορία…

Όσο για το φαγητό…Θα μείνετε άφωνοι με τις γεύσεις αλλά και την ποσότητα. Η ιδιοκτήτρια και Κρητικιά, Κωνσταντίνα και η ομάδα της, με πιάτα που θα σας κάνουν να γλύφετε και τα δάχτυλά σας, διατηρούν κάθε εικόνα της Κρήτης αναλλοίωτη. Το ένα είναι κυριολεκτικά, καλύτερο από το άλλο, μα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας κατέκτησαν τα καλτσούνια, η μαραθόπιτα, το γαμοπίλαφο. Φυσικά, στα κρύα βράδια του χειμώνα, αποκλείεται να καταφέρεις να πεις όχι σε ένα αντικρυστό. Από το «Καπηλειό» δε θα μπορούσε να λείπει και το χανιώτικο -γεμάτο αρώματα- κρασί αλλά και η αυθεντική κρητική ρακί που όμοια της…δε θα βρεις πουθενά!

Οι ιδιοκτήτες έχουν φροντίσει προσωπικά το χώρο, προκειμένου να είναι φιλικός και οικείος σε όσους είναι λάτρεις της παράδοσης. Αυτό επιβεβαιώνεται περίτρανα και από τις μουσικές- φυσικά και μιλάμε για live, αφού θα ακούσετε κρητικά, νησιώτικα ακόμα και ποντιακά τραγούδια, για κέφι μέχρι τελικής πτώσεως…!

Σπάρτης 129 & Μακεδονίας, Πειραιάς, Τ: 2104633009, 2114006250, FB: Το Καπηλειό