• Ο καφές του είναι πραγματικά ασυναγώνιστος! Σταθερή αξία ο καφές illy, εδώ και χρόνια βρίσκεται σε κυρίαρχη θέση στην αγορά. Μπορείτε να τον απολαύσετε στο χέρι ή χαλαρώνοντας στο χώρο.
  • Τα καταστήματα δουλεύουν 24/7! Ναι καλά διαβάσατε, μπορείτε να τα επισκεφθείτε ότι ώρα θελήσετε, όλο το εικοσιτετράωρο! Οι συνεργάτες των BID είναι στη διάθεσή σας, να σας εξυπηρετήσουν όλες τις ώρες τις ημέρας, για καφέ, πρωινό, σνακ ή κανονικό γεύμα!
  • Το all time classic sandwich είναι εξαιρετικό! Τραγανό, γευστικότατο και χορταστικό, μιας και μπορείτε να το προσαρμόσετε στα γούστα σας, βάζοντας μέσα, κυριολεκτικά, ότι τραβάει η όρεξή σας!
  • Όταν μιλάμε για σφολιάτες… εννοούμε BID! Ολόφρεσκες, ψρεσκοψημένες και σε τεράστια ποικιλία, έτσι όπως κανονικά θα έπρεπε να είναι. Αποτελούν το τέλειο συνοδευτικό για τον πρωινό σας καφέ!
  • Στα καταστήματα BID θα νιώσετε την απόλυτη φιλοξενία. Οι συνεργάτες με κύριο μέλημά τους την άψογη εξυπηρέτησή σας, αλλά και την απόλυτη ικανοποίησή σας, δίνουν πραγματικά καθημερινά, τον καλύτερό τους εαυτό! 

1ο κατάστημα: Ακτή Κονδύλη 64, Πειραιάς. T: 2104631818 FB: Bid Food & Coffee Instagram: bid_food_coffee

2ο κατάστημα: Παύλου Φύσσα 119 & Αεροπαγίτου 1, Κερατσίνι T: 2104000193 FB: Bid Instagram: bid_food_coffee

Υπεύθυνος καταστημάτων: Λυράκος Κυριάκος. Τ: 6936848293