Είναι Παρασκευή βράδυ, από αυτά τα παγωμένα που το μόνο που θέλεις είναι να χουχουλιάσεις και να πιείς κρασάκι τσιμπολογώντας. Ψάχνεις όμως, κάτι ιδιαίτερο, κάτι παραδοσιακό, κάτι διαφορετικό, και δε βρίσκεις τίποτα. Η Aloustina, έρχεται να σου δώσει την απάντηση και να γίνει το νέο σου στέκι.

Ένα all day cafe bar, με cozy ατμόσφαιρα ήρθε για να γεμίσει τις χειμωνιάτικες ημέρες σου. Άρχισε τη μέρα σου με φρέσκο αρωματικό καφέ και χειροποίητη σοκολατόπιτα (αν θες τη συνοδεύεις με παγωτό) για να γλυκάνει η μέρα σου. Για διάλειμμα από τη δουλειά και «γέμισμα μπαταριών» προσφέρονται σνακ και ολόφρεσκες σαλάτες.

Το καλύτερο; Μετά τις 18:00 η κουζίνα σερβίρει πιάτα όπως burgers με χειροποίητα μπιφτέκια, καπνιστό φιλέτο κοτόπουλο και λουκάνικα καπνιστά. Το highlight του καταλόγου είναι το γεμιστό, καπνιστό λουκάνικο που είναι επίσης χειροποίητο. Όλα αυτά με συνοδεία μπυρίτσας και τώρα που χειμωνιάζει με κρασάκι. Είναι μερακλήδες στο Aloustina και δεν το κρύβουν…Φροντίζουν να μας περιποιούνται με τον καλύτερο τρόπο.

Η ομάδα του Aloustina, έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν έναν ζεστό χώρο, πλήρως ανανεωμένο, με vintage πινελιές και αμερικάνικο αέρα, κατάλληλο για χαλάρωση και παρεΐστικη διάθεση, όλες τις ώρες της ημέρας.

Εμείς ένα εγγυόμαστε: Αν πας μία φορά, θα κολλήσεις…και θα πας πολλές- πολλές ακόμα!

Γεωρ.Θεοτόκη 57, Πειραιά, Τ: 2104529733, FB: Aloustina cafe gastro bar, Instagram: Aloustina café gastro bar