Το κέντρο λογοθεραπείας, «Ελευθερία Λόγου» ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2014 και έκτοτε δεσμεύτηκε να είναι δίπλα στα παιδιά, δίνοντας τους την ελευθερία λόγου που τους αξίζει.

Πιστεύοντας στο παιδί και στις δυνατότητες του η ιδιοκτήτρια, Ελευθερία Γεννούζη, αποφάσισε να φτιάξει αυτό το κέντρο λογοθεραπείας πλαισιωμένο από μία ομάδα εξειδικευμένων ψυχολόγων, λογοθεραπευτών, εργοθεραπευτών ενώ υπάρχει συνεργασία με παιδοψυχίατρο για τις ανάγκες του κάθε παιδιού. Το κέντρο «Ελευθερία Λόγου» απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών, από μηνών ως και 17 ετών.

Σε έναν χώρο απόλυτα διαμορφωμένο για τις ανάγκες και τις αναζητήσεις του παιδιού, έχουν οργανωθεί δραστηριότητες που προάγουν την προσωπικότητα και τις γνώσεις όλων των παιδιών. Είναι δυνατή η εκμάθηση αγγλικών μέσω θεατρικού παιχνιδιού ενώ προσφέρονται και προγράμματα για παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές. Πλέον τα παιδιά μπορούν μετά το σχολείο τους να μελετούν στο χώρο υπό την επίβλεψη καταρτισμένων εκπαιδευτικών ενώ το κέντρο αναλαμβάνει τη μεταφορά των παιδιών από και προς το σπίτι τους.

Κλεισόβης 54, Καλλίπολη- Άγιος Νείλος, Τ: 2104537820 F/B: ελευθερία λόγου