Οι καλοκαιρινές διακοπές πλέον μας χαιρετούν από μακριά, αφήνοντας μας το μαύρισμα, το σημάδι από το μαγιό και δυστυχώς…την ταλαιπωρημένη από τον ήλιο επιδερμίδα. Επειδή όλες μετά τον ήλιο, τη θάλασσα, το αλάτι χρειαζόμαστε βαθύ καθαρισμό, το Icon beauty έρχεται να μας δώσει τη λύση, αφού είναι ο master του είδους.

Η αισθητικός, Κωνσταντίνα Γιώτη μας εξηγεί γιατί είναι σημαντικός ο βαθύς καθαρισμός προσώπου.

Γιατί απομακρύνει τη σκόνη, τον ιδρώτα, το σμήγμα, και τη λιπαρότητα ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη φυσική απολέπιση του δέρματος που είναι απαραίτητη για την ανανέωση του. Φυσικά, αν θέλουμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και να μην προκαλέσουμε κάποια βλάβη στο πρόσωπό μας, οφείλουμε να απευθυνθούμε σε ειδικό που ξέρει ακριβώς πως να το κάνει!

Η Κωνσταντίνα, υπενθυμίζει παρακάτω τους λόγους που θα πρέπει να κάνουμε βαθύ καθαρισμό:

  • Οι σμηγματογόνοι αδένες παράγουν συνεχώς σμήγμα. Είναι μια φυσιολογική διαδικασία. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία μεταξύ νερού και λίπους στο δέρμα για να διατηρεί την ελαστικότητα του και να μην γερνάει πρόωρα.
  • Όταν το σμήγμα υπερτερεί, φράζουν οι πόροι, το δέρμα δεν αναπνέει, δεν οξυγονώνεται και τα προϊόντα ομορφιάς που βάζετε, δεν απορροφούνται.
  • Όταν είναι καθαρό σε βάθος, είναι λείο, ελαστικό, φωτεινό και λαμπερό. Όλα τα δέρματα δεν γεμίζουν σμήγμα με την ίδια ταχύτητα.
  • Όταν η ειδικός βάζει ατμό, αποστειρωμένο, υπο πίεση 25′, το σμήγμα αδειάζει τελείως και οι πόροι σε μια ώρα έχουν κλείσει φυσιολογικά.
  • Δεν παθαίνουν βλάβη. Ας μην ξεχνάμε, τέλος, πως όλα τα παραπάνω βοηθούν στην παραγωγή κολλαγόνου του δέρματός μας, κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο προκειμένου να αποφύγουμε την πρόωρη γήρανση. 

H Κωνσταντίνα Γιώτη είναι αισθητικός και ιδιοκτήτρια του Icon Beauty. 

Σωτήρος & Καραΐσκου 129 (Ισόγειο), Πειραιάς. Τ: 2104127734 Icon Beauty-The Art of Beauty