Μάθε την τέχνη του makeup δίπλα στον κορυφαίο makeup artist, Γιάννη Κασίμη!

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους makeup artist στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη κλίση στο νυφικό μακιγιάζ. Είναι νέος, είναι ταλαντούχος, είναι δημιουργικός και κυρίως αγαπά ειλικρινά και με πάθος αυτό που κάνει. Ο Γιάννης Κασίμης, μοιράζεται τώρα μαζί σας τις γνώσεις του, σε μία σχολή που δημιουργήθηκε για να παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια, σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με την τέχνη του μακιγιάζ, σε ένα άρτια εξοπλισμένο στούντιο διδασκαλίας, δίνοντας έμφαση στις δεξιότητες του κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Πρόκειται άλλωστε για την πρώτη σχολή makeup στην Ελλάδα που παρέχει ιδιαίτερα μαθήματα, διάρκειας δύο μηνών με στόχο την ουσιαστική κατάρτιση των μαθητών μέσω της πρακτικής τους άσκησης σε φυσικά πρόσωπα. Υπάρχει όμως και η εναλλακτική της ένταξης σε κάποιο ολιγομελές group διάρκειας τριών μηνών, με ισάξια εκπαίδευση και κατάρτιση.

Τα μαθήματα ανάμεσα στα οποία μπορεί να επιλέξει κάποιος, δεν αφορούν μόνο σε αρχάριους makeup artists. Περιλαμβάνονται μαθήματα μετεκπαίδευσης, για ήδη καταρτισμένους αλλά και μαθήματα για εξειδίκευση στην τέχνη του νυφικού μακιγιάζ (bridal makeup). Τα μαθήματα είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες, χωρίς περιορισμούς και οι ώρες διεξαγωγής των μαθημάτων αρκετά ευέλικτες. Όσον αφορά στον τεχνικό εξοπλισμό, τέλος, η σχολή διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και παροχές όπως studio φωτογράφισης για πιο διαδραστική εκμάθηση, χρησιμοποιώντας πάντα επαγγελματικά προϊόντα.

NΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Νοταρά 79-81, Πειραιάς, Τ: 21 1012 9062, FB: The Make-up School by Yiannis Kasimis Instagram: yianniskasimis YouTube Channel: Yiannis Kasimis

www.makeupschool.gr