Αυτό το μικροσκοπικό, ιπτάμενο πολυεργαλείο που ακούει στο όνομα «drone» έχει γίνει το νέο trend και το βλέπεις παντού… Σε συναυλίες, σε εκδηλώσεις, σε party… Πλέον, πολλοί νέοι ξεκινούν μία καριέρα, ένα επαγγελματικό βήμα, στηριζόμενοι ακριβώς στην τεχνολογία που προσφέρει, το ιπτάμενο ρομποτάκι. Δεν είναι καθόλου υπερβολή αν προβλέψουμε πως σε δέκα χρόνια από τώρα, ο ουρανός θα είναι γεμάτος από αυτά, τα οποία χρησιμεύουν σε αμέτρητα πράγματα. Από μετακινήσεις προϊόντων μέχρι πανοραμικά πλάνα και από κατασκοπεία μέχρι διασκέδαση και διαρκώς εξελίσσονται.


Τα mini drones με τη σειρά τους γίνονται όλο και δημοφιλέστερα καθώς είναι πολύ ελαφριά, δεν πιάνουν χώρο, έχουν καλές κάμερες και είναι ευχάριστα αφού στο μυαλό μας θυμίζουν πιο πολύ παιχνίδι. Ένας από τα δημοφιλέστερα drone αυτού του τύπου είναι DJI Tello και πλέον ο κύριος ανταγωνιστής του το ThiEYE Dr.X με καλύτερες παραμέτρους και χαμηλότερη τιμή (στα 52 ευρώ).

Το ThiEYE Dr.X Mini Drone είναι εξαιρετικά συμπαγές με καλής ποιότητας κατασκευής, φορητό και εξαιρετικά ελαφρύ, ώστε να μπορείτε εύκολα να το πάρετε μαζί σας. Επίσης δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας ούτε να έχετε ιδιαίτερες γνώσεις για να το πετάξετε απλά βγάζετε το smartphone σας- που γίνεται χειριστήριο – και πραγματοποιείτε εύκολα όλους τους ελιγμούς που θέλετε, πάντα με σταθερή απόδοση.

Η κάμερα του drone έχει έναν από τους κορυφαίους αισθητήρες της Sony με τον οποίο μπορείτε να καταγράψετε σταθερά βίντεο σε 1080P και να βγάλετε φωτογραφίες στα 8MP. Είτε είστε σε διακοπές, στο σπίτι ή έξω βόλτα στην πόλη με το Dr.X σας μπορείτε να καταγράψετε εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας εύκολα, χωρίς να κουβαλάτε τσάντες και εξοπλισμό…με το drone να ξεκινάει ακόμα και από την παλάμη σας.

Επιπλέον έχει την δυνατότητα να προσφέρει ποικίλες λειτουργίες πτήσης προσαρμοσμένες στο επίπεδο εμπειρίας του κάθε χρήστη και είναι εξοπλισμένο με προφυλακτήρες προπέλας για τη μείωση του κινδύνου βλάβης από χτυπήματα και μπορείτε να το φορτίσετε ακόμα και από ένα power bank που θα έχετε μαζί σας.