Άλλη μία εβδομάδα έχει ξεκινήσει, με τη Δευτέρα να κάνει αισθητή την παρουσία της και τις υποχρεώσεις να μας κατακλύζουν. Ταυτόχρονα, όμως Δευτέρα σημαίνει νέα ξεκινήματα και άρα η ευκαιρία να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα! Για όσους έχουν πάρει το πτυχίο τους, για εσάς λέω που τα καταφέρατε να περάσετε και το τελευταίο μάθημα, το καινούργιο ξεκίνημα αφορά στην έναρξη ή όχι ενός μεταπτυχιακού.

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η διαδικασία επιλογής ενός μεταπτυχιακού προγράμματος δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Στην αρχή η ιδέα, οκ, μας ενθουσιάζει… Αποφασίζουμε να επεκτείνουμε τις σπουδές μας και να συνεχίσουμε για λίγο καιρό ακόμα να απολαμβάνουμε τη φοιτητική ζωή. Όταν, όμως, έρχεται η στιγμή της αίτησης… τα χέρια ιδρώνουν από το άγχος! Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε όντως να διαβάζουμε και να δίνουμε εξετάσεις για έναν ακόμα χρόνο; Με τι κριτήρια θα επιλέξουμε το κατάλληλο μεταπτυχιακό; Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις ενός «μεγαλύτερου» διπλώματος;

Το Orbis Anima, είναι το πλέον κατάλληλο για να απαντήσει σε αυτές αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση σχετικά με το μεταπτυχιακό σου πρόγραμμα. Η συνεργασία του με το Κυπριακό Πανεπιστήμιο Frederick, συμβάλλει στον εμπλουτισμό των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων που προσφέρει η σχολή. Όλα τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Frederick είναι πλήρως αναγνωρισμένα από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και παρέχουν μοναδικές ευκαιρίες εξειδίκευσης. Οι τίτλοι σπουδών του Πανεπιστημίου Frederick δεν παρέχουν μόνο ακαδημαϊκή αναγνώριση, αλλά και την αντίστοιχη αναγνώριση από αρμόδια επαγγελματικά σώματα.


Δίνεται επίσης η δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων τόσο εξ’αποστάσεως όσο και δια ζώσης, με το κόστος των μαθημάτων να είναι αρκετά λογικό και προσιτό, ανταποκρινόμενο πάντα στις απαιτήσεις της εποχής. Υπάρχει η ευχέρεια εκπτώσεων και η διευκόλυνση για την αποπληρωμή των διδάκτρων. Το φάσμα των μεταπτυχιακών προγραμμάτων που μπορείτε να επιλέξετε είναι ανάμεσα σε Σχολή Τεχνών, Επικοινωνίας & Πολιτισμικών Σπουδών, σε Πολυτεχνική ή Νομική Σχολή, Σχολή Επιστημών Υγείας και Σχολή Επιστημών Αγωγής & Κοινωνικών Επιστημών, με πλήθος μαθημάτων που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.

Λιλιάνα Ηλιοπούλου, ιδιοκτήτρια της σχολής αυτογνωσίας, Orbis Anima. Εκπρόσωπος του αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ, κυπριακού πανεπιστημίου Frederick, στον Πειραιά, αλλά και της Unicert. Λ. Χατζηκυριακού 15-17 (2ος όρ), Πειραιάς. Τ: 2104599336, Mob: 6940925040 www.orbis-anima.online