Ο Άμπακος στις 27 Σεπτεμβρίου σβήνει το 2ο κεράκι του και μας προσκαλεί όλους σε ένα γενέθλιο party που θα αφήσει εποχή! Στα δύο χρόνια λειτουργίας του, όσοι αγαπάμε το καλό κρέας, έχουμε σίγουρα περάσει μοναδικές στιγμές γευσιγνωσίας, απολαμβάνοντας τα ζουμερά και εξαιρετικής ποιότητας κρέατα – και όχι μόνο, αφού ο κατάλογος είναι μακρύς και πεντανόστιμος-, που σερβίρονται σε μαντέμι, χαρίζοντας στον ουρανίσκο μας μοναδικές στιγμές απόλαυσης!

Θέλοντας να ευχαριστήσει λοιπόν, όλους εσάς που έχετε δείξει εμπιστοσύνη στα πιάτα και στις δημιουργίες του, όλοι οι πελάτες του εστιατορίου που θα το επισκεφθούν από 20 έως 26 Σεπτεμβρίου και δώσουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, mail, τηλέφωνο) θα μπουν σε κλήρωση και 2 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 γεύμα ή δείπνο αξίας 50,00€ για 2 άτομα.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ανήμερα των γενεθλίων στις 27/9 στο εστιατόριο.

Το highlight της ημέρας θα είναι πως ανήμερα των γενεθλίων (27/9) θα πραγματοποιούνται επίσης γαστρονομικά happenings, κεράσματα και εκπλήξεις στο μαγαζί από τις 18:00 και μετά για όσους δεν έχουν γνωρίσει ακόμα τις γαστρονομικές δημιουργίες του!

Εμείς φυσικά και θα είμαστε εκεί! Εσείς θα λείπετε;