Υπάρχει έστω και ένας που δεν θυμάται με νοσταλγία τα παιδικά party; Νομίζεις επειδή δεν είσαι πια παιδί, δεν μπορείς να έχεις πολλά, χρωματιστά και σε διάφορα χρώματα, μπαλόνια;

Κάνεις λάθος! Μπορώ να σου πω µε βεβαιότητα πως τα µπαλόνια δεν είναι μόνο για παιδιά. Δεν χάνονται, συναντιούνται µε άλλα χαµένα όνειρα και µπλέκουν τα σχοινιά τους, ανεβαίνουν στο πιο ψηλό σημείο κι από κει µας στέλνουν χρώματα και όνειρα. Γι’αυτό δημιουργήθηκε το Ballooxx!

Για όλους εμάς που αγαπάμε τα μπαλόνια και τις κατασκευές με αυτά. Στην καρδιά του Πειραιά, εδρεύει το μαγαζί που υπόσχεται να δημιουργήσει την πιο εντυπωσιακή κατασκευή από μπαλόνια που έχεις δει. Είναι άλλωστε και η ειδικότητά του. Στο χώρο του θα βρεις μπαλόνια για όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γενέθλια, βάφτιση κ.α., ενώ η ομάδα του αναλαμβάνει να πλαισιώσει κάθε σημαντική περίσταση της ζωής σας με ευφάνταστες δημιουργίες.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε τη φαντασία και τη δεξιοτεχνία τους για να σας φτιάξουν μία μοναδική προβολή του χώρου σας σε οποιοδήποτε σχέδιο και χρώμα θέλετε. Εκτός από μπαλόνια, μπορείτε να βρείτε και πυροτεχνήματα με όλα τα special effects που μπορείτε να φανταστείτε. Κάθε εκδήλωσή σας, παίρνει χρώμα με τη συμβολή του Ballooxx!

Φρεαττύδος 46, Πειραιάς, Τ: 6909144122, 6955788780 Fb: Ballooxx
www.ballooxx.com