Ένας παιδικός σταθμός με γνώμονα την αγάπη προς το παιδί και τις αναζητήσεις του, στην καρδιά του Πειραιά!

Πάνε περίπου 7 χρόνια από τότε που η Έφη Πολυχρονάκη αποφάσισε να φτιάξει έναν παιδικό σταθμό όπου τα παιδιά θα μπορούν να περάσουν δημιουργικά πρωϊνά κι απογεύματα με παρέα εξειδικευμένους παιδαγωγούς, ψυχολόγους και λογοθεραπευτές. Κάπως έτσι, γύρω στο 2011 γεννήθηκε η «Μαγεμένη Πυξίδα».

Σε ένα νεοκλασικό κτίριο, διαμορφωμένο απόλυτα στις ανάγκες και στις αναζητήσεις του παιδιού, στην οδό Αλκιβιάδου 165 η Μαγεμένη Πυξίδα ήρθε για να μείνει και να συμβάλλει στην προσωπική εξέλιξη του.

Για τους μικρούς μας φίλους που αγαπούν το παιχνίδι και τη δημιουργία, η Έφη με την ομάδα της, έχουν δημιουργήσει δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας 1,5-12 ετών, οι οποίες τους βοηθούν να αναπτυχθούν, να μάθουν, να ψυχαγωγηθούν. Ζαχαροπλαστικής, Ρομποτικής, θεατρικού παιχνιδιού, φυσικών επιστημών και πειραμάτων, εικαστικών, συναισθηματικής νοημοσύνης, φωτογραφίας, μουσικοκινητικής, δημιουργικής γραφής και δραστηριότητες βρεφών με έμπειρους και καταξιωμένους εμψυχωτές- παιδαγωγούς, καθώς επίσης δράσεις του Σαββάτου και φροντίδα σχολικών μαθημάτων.

  • Πλέον λειτουργεί και παιδικός σταθμός για παιδιά ηλικίας 2,5 – 5 ετών
  • Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 07:00-20:00

Αλκιβιάδου 165, Πειραιάς. Τ:2104124556, FB: Μαγεμένη Πυξίδα

www.magemenipyxida.gr