Σε μία παλιά μονοκατοικία στην καρδιά του Κορυδαλλού, η Αγγελική αποφάσισε να δημιουργήσει την Τσαγιέρα της, μία ρουστίκ αυλή, ιδανική για κάθε ώρα της ημέρας.

Με τα χρώματα και τα αρώματα να ξεχειλίζουν, το στοιχείο της ελληνικής παράδοσης να κυριαρχεί, η Τσαγιέρα, υπόσχεται να σε κάνει να νιώσεις σαν το σπίτι σου. Είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με χαμόγελο. Ξεκίνα με καφεδάκι με συνοδεία χειροποίητου κέικ, ενώ για τους λάτρεις του κίτρου μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε δροσιστική, απίστευτη λεμονάδα. Είναι ό,τι πρέπει για τις ζεστές μέρες.

Το μεσημέρι, μπορείς να χαλαρώσεις μετά τη δουλειά και να απολαύσεις χειροποίητες πίτες, σε γενναιόδωρες μερίδες αφού η ποιότητα συνδυάζεται άψογα με την ποσότητα σε αυτήν εδώ την αυλή.

Όσο για τα γλυκά που σερβίρονται… είναι το κάτι άλλο!

Δοκιμάσαμε το τιραμισού, αυθεντική συνταγή με άρωμα Ιταλίας, το Banoffee, την τάρτα σοκολάτα με καραμελωμένα φουντούκια και το cheesecake. Για εσάς που το γλυκό είναι συνώνυμο της σοκολάτας, στην Τσαγιέρα θα βρείτε πεντανόστιμη σοκολατόπιτα. Τα παγωτά έχουν επίσης την τιμητική τους, λόγω εποχής, που μπορείτε να τα βρείτε σε πολλές γεύσεις. Ο ουρανίσκος σου θα σε ευγνωμονεί για το δώρο που του έκανες!

Παύλου Μελά 44, Κορυδαλλός. Τ: 2114078403 FB: Τσαγιέρα Instagram: tsagiera

Διαβάστε ακόμη:

Τσαγιέρα: Η πιο γλυκιά γωνιά της πόλης!

Τσαγιέρα: Μια αυλή… σκέτη γλύκα!