Κάθε γυναίκα έχει ένα είδος μακιγιάζ που ξέρει ότι της πηγαίνει, εμπιστεύεται και εφαρμόζει πιστά κάθε πρωί πριν φύγει από το σπίτι. Όσο ωραίο, όμως, είναι να γνωρίζετε ποια χρώματα και υφές αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σας, άλλο τόσο είναι να πειραματίζεστε με νέα trends αφού μόνο έτσι μπορείτε να ανακαλύψετε τη δυναμική που μπορεί να έχει το προσωπό σας.

Η Κωνσταντίνα Γιώτη, αισθητικός και ιδιοκτήτρια του Icon Beauty – The Art of Beauty του Πειραιά, μοιράζεται μαζί μας τις πιο hot τάσεις που θα μας κλέψουν την καρδιά το φετινό φθινόπωρο.

Αρχικά επίλεξε μονόχρωμα χείλη και μάτια. Αντί να επιλέγεις έντονες διχρωμίες ή τριχρωμίες, μια απλή, παλ σκιά σε γήινους τόνους, θα σε αναδείξει σε δευτερόλεπτα.

Κάνει τα μάτια σου να φαίνονται πιο ξεκούρα – στα και μεγάλα, ενώ σου παίρνει πολύ λιγότερη ώρα να βαφτείς! Επίλεξε ένα lipstick σε ροδακινί τόνους και ένα eyeliner ή σκιά στο χρώμα της καραμέλας ή του ανοιχτού καφέ. Αν θέλεις φυσικό λουκ αλλά και ένα βάψιμο, που θα σε κάνει να ξεχωρί – ζεις, βάλε το ρομαντικό ροζ στη ζωή σου. Και δε μιλώ για το neon pink αλλά για το ροδί, το απαλό τριαντα – φυλλί ή το παλ κοραλλί. Εκτός των άλλων, θα εντείνουν το καλοκαιρινό μαύρισμά σου, που έκανες τόσο κόπο να αποκτήσεις! Αφού οι θερμοκρασίες χαμηλώνουν είναι μια τέλεια εποχή για τέτοια προϊόντα ομορφιάς, γιατί δεν υπάρ- χει περίπτωση να σου λιώσουν και να μουτζουρωθείς. Δοκίμασε το eyeliner. Το υγρό μολύβι ματιών επίσης, δίνει ένα πιο soft τελείωμα και ταιριάζει τέλεια με τη φθινοπωρινή περίοδο. Για να ολοκληρώσεις το look σου, συστήνονται έντονες βλεφαρίδες, αλλά όχι ψεύτικες. Πέταξε τις κόλλες και χρησιμοποίησε την αγαπημένη σου μάσκαρα. Βάλε 2-3 στρώσεις και κοίτα στον καθρέφτη, πόσο πυκνές και τεράστιες φαίνονται οι βλεφαρίδες σου. Φανταστικό!

H Κωνσταντίνα Γιώτη είναι αισθητικός και ιδιοκτήτρια του Icon Beauty.

Σωτήρος & Καραΐσκου 129 (Ισόγειο), Πειραιάς. Τ: 2104127734 Icon Beauty-The Art of Beauty

Δείτε ακόμη:

Icon Beauty: Sales alert!

Στο Icon Beauty διώχνουν πάχος και κυτταρίτιδα μια για πάντα, ενδοδέρμια, με την μέθοδο…

Το Icon Beauty παρουσιάζει βασικά βήματα για ένα τέλειο make-up!

Καθαρισμός Προσώπου σε 5 Βήματα στο Icon Beauty

Κωνσταντίνα Γιώτη: Στο Ιcon Beauty θέλουμε οι πελάτες να φεύγουν με χαμόγελο και γαλήνη…