Σε έναν ολοκαίνουργιο και πλήρως ανανεωμένο χώρο μας υποδέχεται η personal trainer, Μαρία Θωμαδάκη, για να μας υπενθυμίσει να φροντίσουμε το σώμα μας όχι μόνο πριν, αλλά και μετά τις διακοπές.
Οι επιλογές προγραμμάτων πολλές, κατάλληλες για όλες τις προτιμήσεις και αντοχές, προκειμένου να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Θέλετε να χάσετε γρήγορα κιλά; Τότε δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε την προπόνηση Fast Burning Fat! Ουσιαστικά πρόκειται για μία κορυφαία μεταβολική προπόνηση για το μέγιστο αποτέλεσμα στο μικρότερο δυνατό διάστημα.
Ένας συνδυασμός καρδιοαναπνευστικής άσκησης με τη χρήση αντιστάσεων που μπορεί να αυξήσει την καύση του λίπους, τον μεταβολισμό της γλυκόζης σε κατάσταση ηρεμίας μέχρι και 39 ώρες μετά την προπόνηση. Σκεφτείτε ότι ακόμη και 1 ώρα άσκησης για 3 φορές την εβδομάδα σε ομαδικά προγράμματα ή σε personal (ενδείκνυται για πιο γρήγορα αποτελέσματα), σε συνδυασμό με σωστή διατροφή από εξειδικευμένο διατροφολόγο του F Divas, μπορούν να σας χαρίσουν το σώμα που ονειρευόσασταν!
Επειδή μιλήσαμε για επιλογές, έχετε ακούσει πριν για το Animal Movement;
Πρόκειται για μία πρωτοποριακή προπόνηση που λίγα γυμναστήρια διαθέτουν στον Πειραιά και η οποία μπορεί επίσης, να σμιλέψει το σώμα σας και να χάσετε βάρος, διασκεδάζοντας! Ουσιαστικά μιλάμε για ένα πρόγραμμα λειτουργικής προπόνησης που συνδυάζει άριστα αρχέγονες κινήσεις και μιμήσεις ζώων σε ένα διασκεδαστικό freestyle πρόγραμμα! Το γυμναστήριο, υποστηρίζει και προγράμματα όπως: Functional Training | Animal Movement | T.R.X. | Pilates | Bosu | Trampoline | Fitball.
Ο νέος χώρος είναι εξοπλισμένος με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα, για να μην επιβαρύνουν το σώμα σας όσο κάνετε γυμναστική.
Επιπλέον, αποπνέει θετική διάθεση και όρεξη για άσκηση. Ο χώρος ανανεώθηκε και δεν μπορούσαν να μην ανανεωθούν και τα προγράμματα!
Συμβουλευθείτε την Μαρία και την ομάδα της και ανακαλύψτε αυτό που σας ταιριάζει!
Γρηγορίου Λαμπράκη 307, Νίκαια. Τ: 2104928791 Mob: 6932205118 FB: Divas Nikaia

Δείτε ακόμη:

Χάστε εύκολα τα περιττά κιλά λίγους μόνο μήνες πριν το γάμο σας!

 

Γράψτε ένα μήνυμα…