Εδώ και σχεδόν 50 χρόνια , η Coca-Cola στην Ελλάδα (Coca-Cola Hellas & Coca-Cola Τρία Έψιλον) εξελίσσεται μαζί με τους ανθρώπους της. Από το 1969 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα, η ιστορία της Coca-Cola χτίζεται μέσα από τις ιστορίες χιλιάδων ανθρώπων από διαφορετικές γενιές, με διαφορετικά όνειρα, αλλά με το ίδιο πάθος που αφήνει το δικό τους μοναδικό αποτύπωμα στα περισσότερα από 200 διαφορετικά προϊόντα, που παράγουν και προσφέρουν οι εταιρείες καθημερινά στην ελληνική αγορά.

Τα ακούραστα χέρια του Νίκου και του γιου του από τη Σπάρτη που διαλέγουν τα πορτοκάλια που χρησιμοποιούνται στους χυμούς Αmita και στην πορτοκαλάδα Fanta, τα ταλαντούχα χέρια της Σοφίας που ξενύχτησε για να σχεδιάσει την καινούρια ετικέτα, τα έμπειρα χέρια της Μίνας στο εργοστάσιο που δεν αφήνει να χαθεί ούτε λεπτό, τα δυνατά χέρια του Λευτέρη στις μεταφορές που παρά την κούρασή του λέει πάντα αστεία, τα σταθερά χέρια του Μιχάλη που είναι δίπλα στον πελάτη μέρα και νύχτα, τα γρήγορα χέρια του Κωστή στο μαγαζάκι της γειτονιάς που φωνάζει και τους φίλους του να βοηθήσουν που και που, τα επιδέξια χέρια της Βασιλικής που τρέχει να προλάβει όλες τις παραγγελίες.

Η επιτυχία του αναψυκτικού συνοδεύτηκε -μεταξύ άλλων- και από την εμφάνιση πολλών απομιμήσεων, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στην εταιρία. Έτσι, η διαφήμιση άρχισε να εστιάζει στην αυθεντικότητα της Coca Cola, παροτρύνοντας τους καταναλωτές να «Απαιτούν το Γνήσιο» και «Να μην δέχονται υποκατάστατα». Για το σκοπό αυτό αποφασίστηκε η δημιουργία κι ενός μπουκαλιού με χαρακτηριστικό σχήμα. Από τις αρχές του 19ου η Coca Cola άρχισε να εισχωρεί στην Κούβα, στο Πουέρτο Ρίκο, στη Γαλλία και σε άλλες χώρες, για να κατακτήσει τελικά όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, το Γενικό Χημείο του Κράτους έδωσε το πράσινο φως για την κυκλοφορία της στις 11 Φεβρουαρίου του 1964, αλλά χρειάστηκαν πέντε χρόνια μέχρι να κάνει την εμφάνισή της στα ράφια των καταστημάτων, στις 10 Αυγούστου του 1969.