Κάποιοι ήδη λιάζονται σε κάποια ξαπλώστρα με ένα κοκτέιλ στο χέρι, κάποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες και κάποιοι άλλοι όπως εμείς λιώνουμε στη ζέστη της πόλης μετρώντας αντίστροφα. Για εσάς που βρίσκεστε στις προετοιμασίες σκεφθήκαμε να σας φτιάξουμε μία λίστα για όλα όσα θα πρέπει να φροντίσετε πριν φύγετε για διακοπές.

Γράφει η Αγγελική Μπαλτσιώτη

  • Για τις γυναίκες της παρέας, να μην ξεχάσετε πως ακόμα και τελευταία στιγμή μπορείτε να φροντίσετε κάποιες ατέλειες του σώματος σας όπως η κυτταρίτιδα η οποία βασανίζει όλες μας. Μην ανησυχείτε το Beauty Medical φροντίζει την αναδόμηση του σώματος σας, ακόμα και μερικές μέρες πριν το ταξίδι. Μία επίσκεψη θα σας πείσει.
    (Πραξιτέλους 131-133, Πειραιάς. Τ:2104133000| F/B: BM Medical Beuaty, Instagram: bmedicalbeauty| www.beautymedical )
  • Η φροντίδα του σώματος μας, παέι πακέτο με τη φροντίδα του προσώπου μας και χρειάζεται εξίσου περιποίηση. Στο κέντρο αισθητικής η Άρτεμις Πινακουλάκη και η Τάνια Λεούση περιμένουν για να σας χαρίσουν ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου με ταυτόχρονη μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι για λαμπερό και υγιές πρόσωπο. Γιατί το αψεγάδιαστο δέρμα είναι το Α! και το Ω!.
    (Υψηλάντου 154Β, Πασαλιμάνι, drpinakoulaki.gr)
  • Για τις τελευταίες λεπτομέρειες στην οριστική αποτρίχωση σας εμπιστευτείτα τα μαγικά και εξιδεικευμένα χέρια του Νικόλαου Καλογερόπουλου ο οποίος είναι ειδικός Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος. Τα αποτελέσματα θα σας αφήσουν άφωνες, ενώ για όσες θέλουν τώρα να ξεκινήσουν θεραπείες οριστικής αποτρίχωσης laser και έχουν ήδη μαυρίσει, ο κος. Καλογερόπουλος διαθέτει τον εξοπλισμό ώστε να σας αφήσει ευχαριστημένες. (www.drkalogeropoulos.com)
  • Σίγουρα, η ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος και προσώπου, χρειάζεται ολοκληρωτική περιποίηση άκρων την οποία προτείνουμε να την πραγματοποιήσετε στο Icon Beauty, αφού εκεί οι άνθρωποι είναι καλλιτέχνες. Η φροντίδα των άκρων σας, αποτελεί προτεραιότητα για τη Κωνσταντίνα Γιώτη και την ομάδα της, αφήνοντας σας με τις καλύτερες των εντυπώσεων. (Σωτήρος & Καραΐσκου 129, Πειραιάς. T: 2104127734. FB: Icon Beauty- The Art of Beauty, Instagram: Iconbeauty_)
  • Επειδή γνωρίζουμε πόσο παθιασμένες είμαστε όλες με τα μαλλιά μας και πόσο μας αρέσουν οι αλλαγές σε χρώμα, κούρεμα και χτένισμα επισκεφθείτε το Chic Shock για να φύγετε με τα μαλλιά των ονείρων σας. Ο Μάνος Πολυχρονίδης και η ομάδα του, γνωρίζουν ακριβώς ποιο χρώμα και χτένισμα πάει στον κάθε τύπο γυναίκας και είναι έτοιμοι να σας μεταμορφώσουν. (Πλατεία Σερφιώτου 11, Πειραιάς. Τ: 2104286555-6. FB: Chic Shock | Κομμωτήριο Πειραιά)
  • Για μία ολική αναδόμηση των μαλλιών σας, συστήνουμε το Colour Masters αφού οι άνθρωποι είναι master του είδους χωρίς καμία υπερβολή. Με κύριο μέλημα τους, την υγεία της τρίχας σας και με μπόλικη τρέλα θα κάνουν την επίσκεψη σας στο κομμωτήριο, (Κολοκοτρώνη 58, Πειραιάς (στον πεζόδρομο πίσω από το Δημοτικό θέατρο), T: 2104173980| FB: Colour Masters)
  • Για τα τελευταία καλοκαιρινά ψώνια και πόσω μάλλον ιδιαίτερα, στυλάτα και μοντέρνα γυαλιά ηλίου, επισκεφθείτε το Quadrant Optics και σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Μέσα από μία τεράστια ποικιλία σε γυαλιά ηλίου με πρώτης ποιότητας φακούς κι εννοείται προσιτές τιμές, θα διαλέξετε αυτά που αναδεικνύουν περισσότερο το στυλ σας.
    (Τσαμαδού 49, Πειραιάς T: 2111114286. FB: Quadrant-optics Instagram: quadrantoptics)
  • Επειδή εκπτώσεις έχουν ήδη μπει και πάντα θα χρειαζόμαστε παραπάνω ρούχα να βάλουμε στη βαλίτσα μας, περάστε μία βόλτα από DO&DON’T για ανδρικά και γυναικεία ρούχα, από παρά πολλά γνωστά brand. Σίγουρα θα φύγετε φορτωμένοι/ες με τσάντες. Καλά ψώνια, λοιπόν. (Ξάνθου 35, Κερατσίνι, Τ: 2104318399 FB: Do & Don’t)
  • Έχουμε βέβαια φροντίσει και για τις καλοκαιρινές πετσέτες μπάνιου που θα χρειαστείς, καθώς οι παλιές σίγουρα έχουν χαλάσει. Χρωματιστές, με σχέδια, μονόχρωμες, μικρές και μεγάλες πετσέτες μπάνιο, θα τις βρείτε όλες μόνο στο Nef Nef. Με έκπτωση ώς και -50% θα διαλέξετε παραπάνω από μία.
    (Ηρώων Πολυτεχνείου 14,Πειραιάς. Τ:2168096422. F/B: Nef Nef, Instagram: Nef Nef, | www.nef-nef.gr)