Η μεγάλη γιορτή του καφέ, επιστρέφει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίως, στις 29 Σεπτεμβρίου, για ένα τριήμερο γεμάτο αρώματα. Το φεστιβάλ δεν απευθύνεται μόνο στους επαγγελματίες που ασχολούνται συστηματικά με τον καφέ και τις ποικιλίες του, αλλά και σε όλους εμάς που απλά αγαπάμε το άρωμα, τη γεύση του… και δε ζούμε χωρίς αυτόν!


Στο 3ο Athens Coffee Festival θα γνωρίσετε όλες τις τάσεις και τα νέα brands που θα κυριαρχήσουν στην εγχώρια και διεθνή σκηνή του καφέ. Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το ανανεωμένο, πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων και workshops και να συμμετάσχετε σε καφεκεντρικούς διαγωνισμούς και σε ενδιαφέρουσες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση του 3ου Athens Coffee Festival διεξάγεται παράλληλα με την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ την 1η Οκτωβρίου, δίνοντας την ευκαιρία στους εκθέτες να παρουσιάσουν πρωτότυπα καφεκεντρικά δρώμενα που θα τύχουν ιδιαίτερης προβολής.

Στα δύο χρόνια που διεξάγεται, έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως θεσμός, αποκτώντας έναν μαζικό χαρακτήρα που έχει επίδραση όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Αναγνωρίζεται πλέον ως κορυφαίο φεστιβάλ που επηρεάζει την αγορά του καφέ διεθνώς. Η αγορά του καφέ, αναπτύσσεται ραγδαία, δημιουργώντας καινοτομίες καθώς ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επενδύουν την επαγγελματική τους αποκατάσταση… στον καφέ! Το φετινό φεστιβάλ, φαίνεται να θέλει να σπάσει τα προσωπικά του ρεκόρ, αφού σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πρόκειται να παρευρευθούν περισσότεροι από 100 εκθέτες, ενώ το παρόν ως επισκέπτες θα το δώσουν περισσότεροι από 40.000 επαγγελματίες.

29 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου δίνουμε ραντεβού στην Τεχνόπολη για να γνωρίσουμε όλες τις νέες τάσεις που κυριαρχούν στη σύγχρονη διεθνή σκηνή του καφέ και φυσικά να δοκιμάσουμε διαφορετικές ποικιλίες καφέ!