Σε μία ήσυχη γειτονιά του Κερατσινίου, ξεπροβάλλει το “Ψαροκόκκαλο της Άννας”, μία οικογενειακή ψαροταβέρνα ή για τους γνώστες ο “ναός” του ψαριού. Αγνές πρώτες ύλες, αγάπη, μεράκι και φυσικά ψάρι βγαλμένο κατευθείαν από τον αφρό της θάλασσας στο πιάτο σας, είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ξεχωριστό, στο είδος του αλλά και στις καρδιές μας!

Όλα όσα θα δοκιμάσεις, θα σε αφήσουν άφωνο και τον ουρανίσκο σου, κάτι παραπάνω από ευχαριστημένο. Η Άννα και η παρέα της (η κόρη της, Σύλια, ο σύζυγος, Φανούρης και όλοι όσοι βοηθούν προκειμένου να φτιαχτούν αυτά τα «γαστριμαργικά θαύματα»), φροντίζουν οι ίδιοι τα πιάτα που φθάνουν στο τραπέζι σου. Έχοντας ως κύριο σημείο αναφοράς την ποιότητα, οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν είναι πάντα φρεσκότατες.

Καθαρόαιμη, ψαροταβέρνα έχει κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς, με έμφαση στο καλό και φρέσκο ψάρι! Τώρα που διανύουμε το καλοκαίρι είναι ιδανική για τα μεσημέρια ή τα βράδια μας. Με συνοδεία ούζου, στα τραπεζάκια της πλατείας, δοκιμάστε οπωσδήποτε μαστιχωτό χταπόδι σχάρας, μακαρονάδα με κοκκινιστή πεσκανδρίτσα, μυδοπίλαφο, γιουβέτσι με το μελάνι της σουπιάς και καβούρι παϊδάκι.

Βίκτωρος Ουγκώ 10 & Τσακάλωφ, Αμφιάλη, Κερατσίνι, Τ:210-4323010 & 6981-885411, FΒ: Ψαροκοκκαλο της Αννας Ψαροταβερνα