Απολαυστικές προτάσεις για κάθε στιγμή!

Μία μέρα για να ξεκινήσει καλά, θέλει 2 απλά μα πολύ βασικά πράγματα. Καλό καφέ και χορταστικό πρωινό. Όταν τα βρεις και τα δύο, τότε μιλάμε για την απόλυτη ευτυχία…! Εμείς βρήκαμε κορυφαίο καφέ και εξαιρετικές γευστικές προτάσεις για την κάθε στιγμή της ημέρας και σας την παρουσιάζουμε!

Στα καταστήματα BID, ξεκινήστε τη μέρα σας με τον αγαπημένο σας καφέ και ολοκληρώστε το πρωινό σας με φρεσκοψημένες σφολιάτες! Κάντε μία στάση και γεμίστε ενέργεια, φτιάχνοντας το δικό σας all time classic sandwich ή τη σαλάτα σας με τα πιο φρέσκα υλικά, ενώ μην παραλείψετε να δοκιμάσετε Pizza, κρέπα ή burger σε κλασσικέςαλλά και πιο ιδιαίτερες συνταγές!

Τα 2 καταστήματα στο κέντρο του Πειραιά και στο Κερατσίνι, είναι έτοιμα 24 ώρες το 24αωρο να σας εξυπηρετήσουν και να σας χαρίσουν μοναδικά γευστικά ταξίδια…

Όσοι επισκέπτονται τα BID απολαμβάνουν καθημερινά τη μεγάλη ποικιλία από πίτες ,σφολιάτες λαχταριστά σάντουιτς, εκλεκτό καφέ, και συνδυασμούς φρέσκων χυμών, όλα συνοδευόμενα από το πιο ζεστό χαμόγελο.

1ο κατάστημα: Ακτή Κονδύλη 64, Πειραιάς. T: 2104631818 FB: Bid Food & Coffee Instagram: bid_food_coffee

2ο κατάστημα: Παύλου Φύσσα 119 & Αεροπαγίτου 1, Κερατσίνι. T: 2104000193 FB: Bid Instagram: bid_food_coffee

Δείτε ακόμη:

BID: Γωνιές γεύσης, σε Πειραιά και Κερατσίνι , που είναι διαρκώς στον δρόμο σου, για να σου προσφέρουν «Πάντα Λιακάδα»!