Το όνομά του και μόνο, σε προδιαθέτει ότι το συγκεκριμένο bar δεν είναι σαν όλα τα άλλα. Βρίσκεται κυριολεκτικά μια ανάσα από τη θάλασσα στη Μαρίνα Ζέας και αν απλώσεις τα χέρια σου… αγγίζεις τον ουρανό!

Πρόκειται για έναν εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο, minimal αισθητικής με έντονο το στοιχείο του γκρίζου αλλά και το λευκό του ουρανού. Οι ιδιοκτήτες έβαλαν όλο τους το μεράκι και την αγάπη και δημιούργησαν κάτι μαγικό! Έναν μοναδικό χώρο που έχει να σου προσφέρει εμπειρίες, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ!

Ξεκινήστε τη μέρα πίνοντας τον καφέ σας και ατενίζοντας την θάλασσα, απολαύστε το μεσημεριανό σας γεύμα πίνοντας το κρασάκι σας- δοκιμάστε oπωσδήποτε την χειροποίητη pizza με philadelfia, sour cream, μανιτάρια, μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια ή με πέστο βασιλικού, τυρί, sour cream, φύλλα ρόκας και το Βurger White Sky με σάλτσα παρμεζάνας και φυσικά καταλήξτε να πίνετε cocktail χορεύοντας μέχρι αργά το βράδυ!

Και μιας και αναφερθήκαμε στα cocktail… Εδώ οι άνθρωποι είναι μάστερ του είδους! Δοκιμάστε Rousse Mojito Mastiha με μαστίχα, μέντα και cider φράουλας, Summertime, με vodka, μαστίχα και φρέσκο πεπόνι, Rockabily, με spiced rum, αγάβη και πράσινο μήλο και για εσάς που προτιμάτε τις πιο κλασσικές γεύσεις Zombie 400, με παλαιωμένο ρούμι, bitters και φρούτα του πάθους. Εμείς τα λατρέψαμε και όλα!

Ο κατάλογος διαθέτει περισσότερα από 20 cocktail και έτσι είναι βέβαιο πως θα βρείτε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει. Τέλος, μας εξέπληξε ευχάριστα το γεγονός ότι σερβίρονται και cocktail χωρίς αλκοόλ!

Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς, 210 4515074, FB: SKYbar Marina Zeas