The happiest part of your vacations, start here!

Δεν γίνεται να επισκεφθείς το Αγκίστρι και να μην περάσεις από το Quadrant, αφού η τοποθεσία αλλά και η εξαιρετική του διακόσμηση, αποκλείεται να μη σου τραβήξουν κατευθείαν το ενδιαφέρον. Και αφού λοιπόν, γίνει η αρχή- αυτό που λένε πρώτη επαφή- αποκλείεται να μην το λατρέψεις!

Χτισμένο μια ανάσα από την παραλία του Μεγαλοχωρίου, σε έναν υπερυψωμένο χώρο που θυμίζει εξάντα – εξού και το όνομά του-, μπορεί κανείς να απολαύσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης με ευφάνταστα cocktail και εξαιρετικό φαγητό. Με τον Σεφ, Ανδρέα Αουάντ να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στην κουζίνα, σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τον πειραγμένο ντάκο, την γενναιόδωρη αστακομακαρονάδα, το ριζότο με σουπιά, τα χοιρινά φιλετάκια με γιαούρτι και φυσικά το τεραστίων διαστάσεων, Burger Quadrant που… θα σας κόψει την ανάσα!

Φυσικά και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι επιβάλλεται να τα συνοδέψετε με ένα από τα μοναδικά cocktail του καταλόγου ή με ένα από τα προσεκτικά διαλεγμένα, κρασιά που υπάρχουν στη λίστα του. Εμείς δοκιμάσαμε και ξεχωρίσαμε το Mexican Zombie (Tequila Corralejo, fresh coconut, banana puree, lime, vanilla syrup, angostura bitters)   και το El Greco (Mastiha, gin, lime, cucumber syrup, basil).

Μεγαλοχώρι, Αγκίστρι. Τ: 2297029550 Mob: 6930981622 FB: Quadrant-Agistri