Λίγα λεπτά από το πολύβουο κέντρο της Σκάλας, στην πευκόφυτη, καταπράσινη Σκληρή ξεπροβάλλει το “Villa Kapella” και μονομιάς, ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ξενοδοχεία που έχεις αντικρίσει στη διαδρομή.

Η ιδιοκτήτρια, Νταίζη, έχει επιμεληθεί η ίδια με τα χεράκια της, τη διαμόρφωση των δωματίων εσωτερικά και εξωτερικά και αυτό είναι εμφανές. Με καλλιτεχνική διάθεση και ασίγαστη έμπνευση, σχεδιάζει, ζωγραφίζει και φτιάχνει μόνη της όλα όσα υπάρχουν εντός των δωματίων που προσφέρει προς ενοικίαση. Η τελειομανία και το ταλέντο της, ολοφάνερα, ενώ η κούραση για εκείνη είναι μάλλον άγνωστη λέξη, αφού διαρκώς καταπιάνεται με κάτι!

 

Καθαρά, περιποιημένα δωμάτια, με παραδοσιακή διακόσμηση και εικαστικές παρεμβάσεις, είναι η απάντηση στην ερώτηση «Έχεις κανένα καλό ξενοδοχείο υπόψιν σου στο Αγκίστρι;». Όλα διαθέτουν δικό τους μπάνιο, τηλεόραση, air condition ενώ μερικά προσφέρουν μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού. Στα συν είναι πως η ποιότητα διαμονής συνδυάζεται με τις προσιτές τιμές του Villa Kapella.

Σκληρή, Αγκίστρι. Τ: 6978252047 FB: Agistri-Villa Kapella