Where homemade food is the first choice!

Μόνο τυχαίο δεν είναι πως αν αναζητήσεις pancakes στο google, θα στο βγάλει πρώτο. Το Copa Cabana, σοβαρά τώρα, σερβίρει ίσως τα καλύτερα που έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα! Σε αυτό το κουκλίστικο μαγαζί, στον  παραλιακό δρόμο της Σκάλας, πάνω από τη θάλασσα, η Κριστίν μαγειρεύει πεντανόστιμο, χειροποίητο, ποιοτικό φαγητό!

Αφού μελετήσαμε προσεκτικά τον κατάλογο, εμείς επιλέξαμε την Κρέπα Πρωϊνό η οποία ήταν περισσότερο από χορταστική, αφού πρόκειται για δύο φαγητά σε ένα (αυγά σκραμπλ, τυρί, ζαμπόν, ντοματίνια και αβοκάντο). Ως λάτρεις του αυγού δοκιμάσαμε δύο αυγά ποσέ, με ζουμερό μπέικον και φέτες αβοκάντο πάνω σε φρυγανισμένο ψωμάκι ολικής άλεσης. Συνεχίσαμε με αυγόφετες, τυρί Φιλαδέλφεια και μαρμελάδα κόκκινων μούρων ενώ δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε και σε ένα smoothie bowl, με φρέσκα μούρα, μπανάνα, γάλα αμυγδάλου, granola, και φυστίκια Αιγίνης.

Φυσικά και δεν μείναμε μόνο στα αλμυρά, αλλά συνεχίσαμε με γλυκά, επίσης χειροποίητα! Δοκιμάστε το Elvis Prisley” (φυστικοβούτηρο, φρέσκιες φράουλες, μαρμελάδα Rasberry, τριμμένο μπισκότο και κρέμα μασκαρπόνε), το γλυκάκι με το αχλάδι, μαύρη σοκολάτα και παγωτό βανίλια.

Για lunch break από τον ήλιο και τη θάλασσα, το Copa προσφέρει club sandwich, δροσερές σαλάτες σε βάζο, με τορτελίνι, πέστο βασιλικού, μοτσαρέλα, κόκκινο κρεμμυδάκι και ντοματίνια, σάντουιτς με φρέσκο ψωμάκι, τυρί Brie, κοτόπουλο και κρανμπέρι αλλά και πλατό με εκλεπτυσμένα τυριά και αλλαντικά, όπως ψητό τυρί Camembert, γραβιέρα με τρούφα και προσούτο Ευρυτανίας, chorizo Iberico,καυτερές κόκκινες πιπεριές και κρητικές πράσινες ελιές.

Ακόμη περιμένετε; Επισκεφθείτε το και θα κολλήσετε σίγουρα, όπως κι εμείς!

Σκάλα, Αγκίστρι. Τ: 2297091456  FB: Copa Cabana café Instagram: Copacabana_agistri