Το παιχνιδιάρικο με ροζ και λευκές αποχρώσεις OLA and more… στο Αγκίστρι, αποτελεί το meeting point του νησιού! Σε ένα από τα κεντρικά σημεία, απέναντι από την εκκλησία των Αγ. Αναργύρων, στη Σκάλα, το OLA προσφέρει γλυκιές και αλμυρές επιλογές.

Περνώντας απέξω είναι αδύνατον να μην μυρίσεις τα βαφλάκια που ψήνονται και τα οποία μπορείς να τα συνοδέψεις με πραλίνα, μπισκότο και διάφορες γεύσεις παγωτών ή όποιο άλλο υλικό επιθυμείς. Εμείς δοκιμάσαμε βαφλάκια,12 στο σύνολο(!), με πραλίνα bueno και παγωτό cookies, σουφλέ σοκολάτας, με πλούσια λιωμένη πραλίνας σοκολάτας και το γνωστό σε όλους μιλφέιγ με τα αφράτα φύλλα και την πλούσια γέμιση.

Εκτός από γλυκιές αμαρτίες όμως, δοκιμάσαμε και αλμυρά σνακς ιδανικά για τσιμπολόγημα, πριν την παραλία. Ομελέτες, club sandwiches, και κρέπες γλυκιές και αλμυρές θα σας δικαιώσουν όταν επισκεφθείτε το OLA and more… και τα δοκιμάσετε όλα!

Highlight του μαγαζιού ωστόσο, είναι το νέο trend που ακούει στο όνομα: μαύρο παγωτό, καθώς δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού!

Σκάλα, Αγκίστρι. Τ: 2297091693 FB: Ola frozen yogurt and more.