Ναι πράγματι, το καλοκαίρι παραδοσιακά έχει συνδυαστεί με συναυλίες στα ανοιχτά θέατρα ανά την Ελλάδα, με μπύρες ανά χείρας και τον αγαπημένο καλλιτέχνη να δίνει την ψυχή του πάνω στη σκηνή.

Γράφει η Αγγελική Μπαλτσιώτη

Αυτό ακριβώς σκοπεύει να κάνει και το φετινό καλοκαίρι ο Μίλτος Πασχαλίδης. Μετά από ένα γεμάτο και δημιουργικό χειμώνα δίνει και φέτος ραντεβού στο Θέατρο Βράχων, την Παρασκευή 22 Ιουνίου για να μας συστήσει τον καινούργιο του δίσκο με όνομα “Τραγούδια που ζουν λαθραία”. Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία θα ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσει και να θυμηθούμε όλοι μαζί ερμηνείες από το “Αγύριστο Κεφάλι ως τις “Βυθισμένες Άγκυρες” και από τον “Τρελό” μέχρι το “Φωτιά μου”, σε συνδυασμό με τα καινούργια του κομμάτια σε στίχους Άλκη Αλκαίου και μουσική Μάριου Τόκα.

Η Νίκη Γρανά με τα πλήκτρα της και την μοναδική φωνή της θα τον συνοδέψει και φέτος στην καλοκαιρινή του περιοδεία, καθώς η συνεργασία τους μετράει ήδη ένα χρόνο. Οι σταθεροί συνεργάτες και πλέον φίλοι του Μίλτου Πασχαλίδη, σταθεροί σε κάθε χειμερινή ή καλοκαιρινή εμφάνισή του: Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, Πάρις Περυσινάκης στη λύρα, ο Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά και ο Δημήτρης Σινογιάννης στην ηλεκτρική κιθάρα.

Γιατί.. ό,τι μας δένει στα παλιά είναι οι κακιές συνήθειες!