Ώρα για γκολ!

Στις 14 Ιουνίου θα κηρυχθεί φέτος η έναρξη του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία. Να σημειωθεί πως τελευταία φορά που η Ευρώπη υποδέχτηκε το Μουντιάλ, ήταν το 2006 στη Γερμανία. Πρόκειται για θεσμό του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που συμβαίνει κάθε τέσσερα χρόνια και διαγωνίζονται οι εθνικές ομάδες ανδρών των μελών της FIFA. Φέτος θα συμμετέχουν 32 ομάδες, ενώ γεγονός θα είναι η παρθενική εμφάνιση του Παναμά και της Ισλανδίας στο terrain και μάλιστα σε επίπεδο αγώνων τέτοιας εμβέλειας.

Η πρώτη αναμέτρηση του Μουντιάλ 2018 θα είναι εκείνη της διοργανώτριας Ρωσίας κόντρα στη Σαουδική Αραβία, στις 14 Ιουνίου μετά την τελετή έναρξης. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί με τη συνοδεία ήχων του Robbie Williams και της ρωσίδας σοπράνο Αϊντα Γκαριφούλινα παρόλο που κάποια χρόνια πίσω ο τραγουδιστής δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Ρωσία.

Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου στη Μόσχα. Να σημειωθεί πως το 21ο Μουντιάλ θα είναι το μοναδικό στην ιστορία του θεσμού που διεξάγεται σε δύο ηπείρους, Ευρώπη και Ασία.

Αν και η ελληνική ομάδα πάλεψε με την Κροατία, εντούτοις δεν κατάφερε να προκριθεί, με το σκορ να έρχεται 0-0. Τους αγώνες βέβαια θα μπορούμε να τους απολαύσουμε από την Ελληνική Ραδιοτηλεόραση (ΕΡΤ) που έχει συνδέσει το όνομά της με το Παγκόσμιο Κύπελλο ήδη από τη δεκαετία ΄70.

Προμηθευτείτε μπύρες και συντονιστείτε!