«Γεια χαρά σε όλους! Είμαι ο Joey από τους Calexico και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι θα παίξουμε κάτω από την πανέμορφη Ακρόπολη στις 3 Ιουλίου φέτος. Το Ωδείο Ηρώδου Αττικού είναι ένα τόσο μοναδικό μέρος με τεράστια ιστορία και τόση ενέργεια που είμαι σίγουρος ότι θα είναι το καλύτερο show της χρονιάς …Σωστά;» Joey Burns – Calexico

Ένα ακόμα μεγάλο όνομα της παγκόσμιας ροκ σκηνής στο Φεστιβάλ Αθηνών!

Τρίτη 3 Ιουλίου, για μία μόνο βραδιά, οι Calexico, θα εμφανιστούν στο Ηρώδειο σε ένα σκηνικό ιδανικό για τους desert, latin, country, Americana «ύμνους» της παρέας του Joey Burns και του John Convertino.

Το «Stray», το «Crystal Frontier», «Falling From The Sky» και άλλα πολλά εμβληματικά τραγούδια θα ακουστούν για πρώτη φορά κάτω από την Ακρόπολη.

Το συγκρότημα που πήρε το όνομά του από την πόλη Calexico, στα σύνορα του Μεξικό με τη Καλιφόρνια, έρχεται από το Tucson της Αριζόνα, μετρώντας πάνω από 20 χρόνια καριέρας και με φανατικούς φίλους σε όλο τον κόσμο.

Η μουσική τους είναι ένα κράμα από παραδοσιακούς latin ήχους (mariachi, conjunto, cumbia, tejano), μαζί με country, jazz και post-rock. Είναι τόσο μοναδικοί και πρωτότυποι , που για αυτούς γεννήθηκε ο όρος στη μουσική «desert noir».

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Οι τιμές ξεκινούν από 25 ευρώ και φθάνουν τα 60 ευρώ.

ADTECH GmbH (Master default)Άνω Διάζωμα Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ (early bird)
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 33 ευρώ

Κάτω Διάζωμα Ζώνη Γ: 40 ευρώ  Ζώνη B: 45 ευρώ  Ζώνη A: 50 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη Β’: 55 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη A’: 60 ευρώ

viva.gr Τηλ.: 11876 | Σε όλα τα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, αθηνόραμα gr. Yioleni’s, viva Kiosk