Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, έρχεται η στιγμή που θα αποκαλύψουμε το γυμνό μας σώμα σε κοινή θέα.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας, μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε εντελώς ανώδυνα, ένα αδύνατο, σφριγηλό σώμα, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Εμείς, στο χώρο μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες σε άνδρες και γυναίκες, με απόλυτη ασφάλεια και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, χάρη στα μηχανήματα αιχμής που διαθέτουμε!

Προσωπικά, συστήνω τον συνδυασμό τριών best-seller αναίμακτων Body Contouring θεραπειών για γρήγορα ορατά αποτελέσματα :

  • Κρυολιπόλυση
  • Venus Versa (MP)2 Body Contouring
  • Πρεσσοθεραπεία
  1. Η Κρυολιπόλυση ή αλλιώς Κρυογλυπτική είναι μια δοκιμασμένη, ασφαλής και αποδεδειγμένα αποτελεσματική μέθοδος εξάλειψης του τοπικού λίπους, εγκεκριμένη από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη και μη επεμβατική θεραπεία λιπόλυσης, που δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης. Η ελεγχόμενη ψύξη καταστρέφει επιλεκτικά το τοπικό επιφανειακό λίπος, αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την δεύτερη εβδομάδα μετά την πρώτη εφαρμογή, ενώ παρατηρείται ολοένα και μεγαλύτερη ελάττωση του μεγέθους των λιποκυττάρων μέχρι την 30η ημέρα. Η διαδικασία απομάκρυνσης των λιποκυττάρων συνεχίζεται επί 2 μήνες μετά το πέρας των θεραπειών Κρυολιπόλυσης!
  2. Το νέο Venus Versa είναι ένα μοναδικό, πρωτοποριακό μηχάνημα πατενταρισμένης τεχνολογίας (MP)2 , που απογειώνει την πολυπολική ραδιοσυχνότητα, χάρη στον συνδυασμό της με το παλμικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (RF & PEMF). Το Venus Versa Body Contouring προάγει την αγγειογένεση και τη δημιουργία νέων τριχοειδών αγγείων, τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και την αύξηση της σύνθεσης του κολλαγόνου. Με αυτή τη συσκευή επιτυγχάνουμε την σμίλευση του σώματος (λιπογλυπτική), ελάττωση της κυτταρίτιδας και σύσφιγξη του δέρματος. Μας εξασφαλίζει μέγιστο αποτέλεσμα και απολύτως άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της.
  3. Η Πρεσσοθεραπεία είναι μια μέθοδος λεμφικής αποσυμφόρησης, που δρα απομακρύνοντας τις άχρηστες ουσίες του μεταβολισμού από το σώμα μας. Η λεμφική μάλαξη προσφέρει γρήγορη αποτοξίνωση ολόκληρου του σώματος, συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος, μειώνει την κατακράτηση υγρών και βελτιώνει θεαματικά την όψη της κυτταρίτιδας. Η Πρεσσοθεραπεία, χάρη στις ευεργετικές της ιδιότητες στον μεταβολισμό, βοηθάει και στην καταπολέμηση του στρες , την κούραση και τις εντερικές δυσλειτουργίες.

Ο συνδυασμός των τριών αυτών μεθόδων μέσω θεραπευτικών πρωτόκολλων, εξατομικευμένων και προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε ατόμου, αποτελεί την σύγχρονη, αποτελεσματική και ασφαλή πρόταση μας για ένα άψογο σώμα σε πολύ σύντομο χρόνο!

Άλλες αποτελεσματικές, αλλά περισσότερο επεμβατικές θεραπείες, που μπορούμε να προσαρμόσουμε στις ανάγκες σας, είναι οι μεσοθεραπείες καταπολέμησης τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας και η μη χειρουργική λιπόλυση με τη χρήση ειδικά σχεδιασμένης κάνουλας.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι όλες οι θεραπείες σμίλευσης του σώματος πρέπει να ξεκινούν εγκαίρως, δηλαδή τουλάχιστον 3 μήνες προ των καλοκαιρινών μας διακοπών!

Φυσικά είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνουμε αρκετό νερό καθόλη τη διάρκεια της θεραπείας, να αθλούμαστε και να ακολουθούμε μια ισορροπημένη διατροφή.

Τάνια Λεούση, Αισθητικός-Κοσμετολόγος Α.ΤΕΙ Αθηνών

Εξειδικευμένη σε εφαρμογές Laser & IPL, Aesthetic Anti-Aging, Ημιμόνιμου Μακιγιάζ και Ιατρικού Μακιγιάζ.

Μέλος ΣΕΠΑΕ, ΟΣΕΔΑΕ, Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης.

Μεγαλωμένη στον Πειραιά, απόφοιτος της Ελληνογαλλικής «Άγιος Παύλος»

Έχει παρακολουθήσει παγκόσμια συνέδρια και Masterclasses, όπως το Aesthetic Anti-Aging World Congress Monaco, International Master Course on Aging Skin, World Congress of Cosmetic Dermatology, κ.α.

Συνεργάζεται με την μητέρα της, Δερματολόγο Άρτεμη Πινακουλάκη-Λεούση στο ιατρείο της στο Πασαλιμάνι.

Υψηλάντου 154Β, Πασαλιμάνι, Πειραιάς. Τ: 2104227581, www.drpinakoulaki.gr