Ποιος είπε ότι το υγιεινό φαγητό δεν μπορεί να είναι και νόστιμο;

Το Healthy Harmony είναι το αγαπημένο μου στέκι στον Πειραιά και μακράν το καλύτερο μέρος για μια υγιεινή στάση στην πόλη. Σε έναν minimal και γουστόζικο χώρο στην Πραξιτέλους, θα φάτε πεντανόστιμες σαλάτες (διαθέτει το μοναδικό open kitchen salad bar στην πόλη, με αναρίθμητες φρεσκοκομμένες και γευστικότατες επιλογές), θα δοκιμάστε το εκπληκτικό cold- pressed juicebar, το μοναδικό στον Πειραιά και ένα από τα ελάχιστα στην Ελλάδα, που θα καλύψει όλες τις γευστικές απαιτήσεις αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας με μια τεράστια γκάμα χυμών από φρέσκα φρούτα, λαχανικά και υπερτροφές.

Και αυτά είναι μόνο η αρχή, αφού το Healthy Harmony δεν είναι απλά ένα κατάστημα υγιεινών τροφών. Εκεί θα συναντήσεις μία ολόκληρη φιλοσοφία και κουλτούρα γύρω από τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Mini Παντοπωλείο: Αφέσου στις γεύσεις και στα αρώματα και ανακάλυψε ελληνικά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς και οικοτεχνίες από όλη τη χώρα.

Παρουσιάσεις προϊόντων και βιβλίων: Μην εκπλαγείς αν σε κάποια από τις επισκέψεις σου στο κατάστημα συναντήσεις μία παρουσίαση ενός νέου προϊόντος, μιας και οι παραγωγοί το επιλέγουν για να γνωρίσουν τις νέες τους προτάσεις από προϊόντα, στο ευρύ κοινό. Συχνά πυκνά γίνονται και παρουσιάσεις βιβλίων που σχετίζονται με θέματα διατροφής.

Σεμινάρια διατροφής και υγιεινής διαβίωσης: Εδώ και κάμποσο καιρό το Healthy Habits συνεργάζεται με την διακεκριμένη διαιτολόγο-διατροφολόγο, Δέσποινα Μαρσέλου (η οποία επιμελήθηκε και το νέο menu) και σε συνεργασία αναλαμβάνουν την μελέτη και εκτέλεση διατροφικών προγραμμάτων. Επιπλέον, διοργανώνουν σεμινάρια διατροφικού περιεχομένου προσαρμοσμένα στις ανάγκες τις σύγχρονης οικογένειας λαμβάνοντας υπόψιν τις σύγχρονες επιστημονικές τάσεις στον τομέα της διατροφής.

 Catering

Καλέστε στο κατάστημα και σχεδιάστε μαζί, το μενού της επαγγελματικής ή κοινωνικής σας εκδήλωσης.

Πραξιτέλους 156-158, Πειραιάς, T: 2104100201,

Facebook: Healthy Harmony Piraeus Instagram: Healthy Harmony Piraeus

www.healhtyharmony.gr