Και εκεί που νομίζεις πως τα έχεις δει όλα έρχεται το all day party-restobar Beluga που κάνει την Τρούμπα κοσμοπολίτικη και elegant. Σε ένα ιστορικό σημείο (κάτω από το γυάλινο πάτωμα διασώζονται αρχαία ευρήματα από το 435 π.Χ) και δίνοντας συνέχεια στο «Φως» (το ομώνυμο παλιό σινεμά) σε μεταφέρει σε άλλη εποχή προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του σήμερα. Ξεκινώντας εδώ και χρόνια ως από τα πρώτα σημεία της περιοχής που την αναμόρφωσαν και της προσέδωσαν την αίγλη που της έλειπε παραμένει σταθερά μέχρι τώρα -και θα συνεχίσει, αυτό είναι δεδομένο- στις πρώτες μας επιλογές από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Perfoming Live που θα σου μείνουν αξέχαστα αλλά και party που έχουν γίνει πλέον θεσμός σε κρατούν σε ρυθμούς διασκέδασης άλλους…διαφορετικούς!

Όμορφες Κυριακές;#Beluga 🥂#GetUgly 🎉#οικαλυτερες_ελληνικες_επιτυχιες 🎼#Sunday #party @ #ΤρουμπαHosted by #DimitrisAlexandrou ,#KostasSideratos, & #GiwrgosManikasGuest dj John Micro

Posted by Beluga on Sunday, March 25, 2018

Εδώ σίγουρα θα απολαύσεις ιδανικό espresso και brunch, σπάνια αποστάγματα, ευφάνταστα cocktail και πιάτα. Μυρωδιές και αρώματα που οδηγούν τον ουρανίσκο σου σε πολλαπλούς γευστικούς οργασμούς από τους maître του είδους.

2ας Μεραρχίας 8-10, Πειραιάς
Τ:210 4116505