Επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι χειροποίητες δημιουργίες και κατασκευές της, τρυπώσαμε στο εργαστήριο της wedding planner, Αγγελικής Μπογιάκη, που είναι ο νους πίσω από τις «Τρεις Ευχές» και της ζητήσαμε να μοιραστεί μαζί μας μερικά πολύτιμα μυστικά της δουλειάς της. Ρίξτε μια ματιά και θα θέλετε να ξεκινήσετε να οργανώνετε τον γάμο σας από αύριο κιόλας..!

Οι Τρεις Ευχές απαντούν σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων!

Τελικά η δεξίωση είναι το ίδιο σημαντική με το μυστήριο του γάμου;

Μα φυσικά! Είναι η ώρα που όλοι μαζί, μια αγκαλιά, θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα διασκεδάσουμε και θα ευχηθούμε στο ζευγάρι!

Η λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά;

Ανάλογα με την προσωπικότητα του ζευγαριού, μπορεί πράγματι μία λεπτομέρεια, στο νυφικό μπουκέτο, στην υποδοχή ή στον φωτισμό του χώρου, να απογειώσει τον γάμο σας!

Μια συμβουλή για τα ζευγάρια που σχεδιάζουν φθινοπωρινό γάμο…

Think out of the box! Δοκιμάστε, πειραματιστείτε, εκφραστείτε άνετα και οι καλεσμένοι σας σίγουρα θα το ευχαριστηθούν!

Tips

Κορνίζες: Πάνω στα τραπέζια, στο τραπέζι των ευχών και όπου αλλού ταιριάζει, η κορνίζα είναι εύχρηστη και ευέλικτη. Μπορείτε να παίξετε και να πειραματιστείτε μαζί της, αρκεί να έχετε όρεξη και φαντασία.

Η γυάλινη τουρτιέρα της μαμάς: Το σκεύος, που μεγαλώνοντας σας φαινόταν παλιομοδίτικο, τώρα μπορεί να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο δίπλα στο βιβλίο των ευχών, γεμάτο με μπεζέδες ή αμυγδαλωτά.

Παλιές βαλίτσες: Παλιές δερμάτινες καφέ βαλίτσες, αυτές με τα λουριά ή το μπαούλο που είχε την προίκα της γιαγιάς. Αν είναι και λίγο φθαρμένα, ακόμα καλύτερα. Είναι το τέλειο μέρος για να βάλετε τα wedding favors.

Γιρλάντες με γράμματα: Που μπορείτε να έχετε φτιάξει μόνοι σας ή να έχετε βάλει τα ανίψια σας και τα βαφτιστήρια σας να ζωγραφίσουν για εσάς!

Διάδρομος από λουλούδια: Ξεχάστε το καλάθι με τα λουλούδια και το κερί στη μέση της ροτόντας. Φανταστείτε στη θέση του μια γιρλάντα από λουλούδια που θα διασχίσει το τραπέζι από άκρη σ ’άκρη και ματσάκια με λουλούδια πάνω στις καρέκλες.

Ρήγα Φεραίου 59, Κερατσίνι. Τ: 2167003499 Mob: 6944458404

www.treiseyxes.gr