Με βασικό άξονα τη σπουδαία εμπειρία στην αρτοποιεία, διαλέγουν το καλύτερο αλεύρι, από μύλους που εμπιστεύονται και προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε το αποτέλεσμα να είναι όχι μόνο ποιοτικό αλλά και πολύ νόστιμο!

Μία καθημερινή συνήθεια αποτελεί για πολλούς ο πρωινός καφές. Είτε τον πάρεις τρέχοντας για τη δουλειά, είτε είσαι από εκείνους που έχουν τον χρόνο να κάτσουν κάπου όμορφα και να τον απολαύσουν, ο «Προκόπης» αποτελεί το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου! Minimal αλλά την ίδια ώρα ζεστός χώρος, έχει καταφέρει να συνδυάσει αγνές, γνήσιες και παραδοσιακές γεύσεις ψωμιού με μοντέρνες ιδέες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Όλα ζυμωμένα και ψημένα, στον ίδιο χώρο! Τραγανές σφολιάτες, αφράτα κρουασάν και σάντουιτς, γλυκά που «κολάζουν» και φυσικά αγνό παραδοσιακό ψωμάκι σε όλες τις εκδοχές του, είναι μερικά από τα προϊόντα που μπορεί κανείς βρει στον «Προκόπη» και μάλιστα σε τιμές προσιτές και άκρως ανταγωνιστικές.

Εμείς κολλήσαμε και προτείνουμε οπωσδήποτε να δοκιμάσετε τα γεμιστά κουλουράκια του, τα ολόφρεσκα κέικ, το ονομαστό τσουρέκι (σε απλή αλλά και γεμιστή εκδοχή), το παραδοσιακό προζυμένιο χωριάτικο ψωμί, το κρητικό πολυβιταμινούχο, αλλά και τα σιροπιαστά γλυκά του!

BREAD / PIES / SWEETS / COFFEE / SNACKS

  • Ηρώων Πολυτεχνείου 88 & Χαρ. Τρικούπη, Πειραιάς. Τ: 2104182454
  • Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 22, Χαραυγή, Κερατσινι. Τ: 2104000061