Βρήκατε τον άντρα της ζωής σας, το νυφικό που ονειρευόσασταν, ορίσατε την ημερομηνία και κλείσατε και το αγαπημένο σας εκκλησάκι. Τι γίνεται όμως, με τα κιλάκια που θέλετε να ξεφορτωθείτε για τη μεγάλη μέρα; Ψυχραιμία! Η personal trainer και ιδιοκτήτρια του γυναικείου γυμναστηρίου F DIVAS, στη Νίκαια, Μαρία Θωμαδάκη, με απλά βηματάκια μας δείχνει το δρόμο προς τη… σωτηρία!

Εν αρχή ήν το Fast Burning Fat!

Ουσιαστικά πρόκειται για μία κορυφαία μεταβολική προπόνηση για το μέγιστο αποτέλεσμα στο μικρότερο δυνατό διάστημα. Ένας συνδυασμός καρδιοαναπνευστικής άσκησης με τη χρήση αντιστάσεων που μπορεί να αυξήσει την καύση του λίπους, τον μεταβολισμό της γλυκόζης σε κατάσταση ηρεμίας μέχρι και 39 ώρες μετά την προπόνηση.

Σκεφτείτε ότι ακόμη και 1 ώρα άσκησης για 3 φορές την εβδομάδα σε ομαδικά προγράμματα ή σε personal (ενδείκνυται για πιο γρήγορα αποτελέσματα), σε συνδυασμό με σωστή διατροφή από εξειδικευμένο διατροφολόγο του F Divas, μπορούν να σας χαρίσουν το σώμα που ονειρευόσασταν μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!

Ενδεικτικά εκτιμάται ότι μέσα σε 2 μήνες μπορείτε να χάσετε minimum 6 κιλά σωματικού λίπους (!)

Έχετε ακούσει ποτέ το Animal Movement;

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή προπόνηση που λίγα γυμναστήρια διαθέτουν στον Πειραιά και η οποία μπορεί επίσης, να σμιλέψει το σώμα σας και να χάσετε βάρος, διασκεδάζοντας! Ουσιαστικά μιλάμε για ένα πρόγραμμα λειτουργικής προπόνησης που συνδυάζει άριστα αρχέγονες κινήσεις και μιμήσεις ζώων σε ένα διασκεδαστικό freestyle πρόγραμμα!

Functional Training | Animal Movement | T.R.X. | Pilates | Bosu | Trampoline | Fitball

28ης Οκτωβρίου 34, Νίκαια. Τ: 2104928791 Mob: 6932205118 E-mail: mthomadaki1976@gmail.com FB: Divas Nikaia